ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Λάτσιο δίπλα στον Ουμτιτί: «Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, πολεμάμε τον ρατσισμό»

Ο οποίος δέχθηκε ρατσιστική στο ματς της Λέτσε με τους «λατσιάλι»

Παρότι βρισκόμαστε στο 2023 τα φαινόμενα του ρατσισμού δυστυχώς δεν έχουν εξαλειφθεί ακόμη. Ο Σάμουελ Ουμτιτί στο ματς της Λέτσε με τη Λάτσιο δέχθηκε ρατσιστική επίθεση, με τον 29χρονο να μην αντέχει και να αποχωρεί με κλάματα.

Οι «λατσιάλι» με ανακοίνωσή τους στάθηκαν στο πλευρό του Ουμτιτί, αναφέροντας πως πολεμάνε τέτοια φαινόμενα.

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα Λέτσε-Λάτσιο, ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα λόγω ρατσιστικών κραυγών προς παίκτη των γηπεδούχων.

Η Λάτσιο αντιτίθεται πάντα σε κάθε μορφή ρατσισμού και διακρίσεων με όλα τα διαθέσιμα μέσα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες με στόχο την καταστολή αυτών των φαινομένων, ευαισθητοποιώντας τους οπαδούς της για αυτό το θέμα και ενεργώντας στα κατάλληλα γραφεία για να προστατεύσουν την εικόνα της.

Η ομάδα και σήμερα καταδικάζει όσους έγιναν οι πρωταγωνιστές αυτής της αποτρόπαιας, επαίσχυντης και αναχρονιστικής πράξης και θα προσφέρει, όπως πάντα, τη μέγιστη συνεργασία στις αρχές για τον εντοπισμό των υπευθύνων.

Οι οπαδοί της Λάτσιο δεν είναι ρατσιστές και δεν μπορούν να συνδεθούν με μερικά άτομα που βλάπτουν σοβαρά την εικόνα του συλλόγου».

 

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
SERIE A  |  LAZIO

ΛΑΤΣΙΟ: Τελευταία Ενημέρωση