ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κίεβο εναντίον Έμπολι, με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan!

Η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

Η Κίεβο υποδέχεται την Έμπολι απόψε στις 22:00 στο πλαίσιο της Serie B και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out.

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη της Κίεβο δίνει απόδοση 2.37, η ισοπαλία δίνει 3.27 και η νίκη της Έμπολι δίνει 3.65, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.17 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.66. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.87 και το No Goal προσφέρει 1.87. Το να σκοράρει πρώτη η Κίεβο στο ματς δίνει 1.87 και το να σκοράρει πρώτη η Έμπολι δίνει 2.40, ενώ η διπλή ευκαιρία 1Χ δίνει 1.33 και το 2Χ δίνει 1.65. Επίσης, το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Κίεβο δίνει απόδοση 3.80, ενώ αν κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Έμπολι δίνει απόδοση 5.70.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan, η πιθανότητα να σημειωθούν ακριβώς 3 γκολ δίνει απόδοση 4.35, ενώ τα 5 γκολ συνολικά στο ματς δίνουν απόδοση 12.00. Επιπρόσθετα, αν το τελικό σκορ είναι ακριβώς 2-0 η απόδοση είναι 11.50, ενώ αν είναι 0-2 η απόδοση είναι 19.50.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Κίεβο - Έμπολι εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.


Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση

X