ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ζανέτι: «Δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε τον Μέσι»

Η πανδημία ήταν αποτρεπτικός παράγοντας

Οι επιπτώσεις της πανδημίας και το FFP ήταν αξεπέραστα εμπόδια για την Ίντερ ώστε να κινηθεί ρεαλιστικά για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο Χαβιέρ Ζανέτι.

Οι σύλλογοι που θα μπορούσαν να «αντέξουν» οικονομικά και να δικαιολογήσουν τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι αν αποχωρούσε από τη Μπαρτσελόνα, ήταν εξαρχής μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Σίγουρα, ανάμεσά τους δεν μπορούσε να βρίσκεται η Ίντερ.

Η διοίκηση των Νερατζούρι δεν έχει κρύψει το όνειρο της απόκτησης του Αργεντίνου αστέρα, όμως, οι φήμες του περασμένου διαστήματος βασίζονταν περισσότερο στην ουτοπική επιθυμία του Μπέπε Μαρότα και των ιθυνόντων της, παρά σε ρεαλιστικές πιθανότητες.

Κι αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει με δηλώσεις του ο Χαβιέρ Ζανέτι. Ο εκ των αντιπροέδρων της Ίντερ κι άλλοτε συμπαίκτης του Λίο στην εθνική Αργεντινής, ανέλυσε στο TyC Sports την υπόθεση από την πλευρά των Μιλανέζων και δήλωσε πως θα ήταν αδύνατο να κινηθούν για τη μεταγραφή του λόγω του Financial Fair Play, παρακινώντας τον να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με τα Μπλαουγκράνα.

«Δεν θα μπορούσαμε να τον πάρουμε, συζητήσαμε εκτενώς για τις αρνητικές επιπτώσεις της πανδημίας και η αγορά μας υποχρεώνει πρώτα να πουλήσουμε κι έπειτα να αγοράσουμε για να σεβαστούμε το financial fair play, που είναι πολύ σημαντικό. Η στρατηγική μας βασίζεται σε αυτό, όπως και σε πολλά άλλα κλαμπ.

«Μπορεί να παίξει οπουδήποτε, είναι φαινόμενο. Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι του, το σωστό είναι να μείνει για όλα όσα σημαίνει για αυτή την ομάδα κι αντίστροφα. Αν μείνει, θα έχουν τις ίδιες ευθύνες και πιέσεις. Το να παίζεις για ένα τόσο μεγάλο κλαμπ δεν είναι ποτέ εύκολο. Τα οικονομικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα όταν πρόκειται για την οικογένεια, τα παιδιά σου, είναι ευαίσθητες οι δυναμικές στις οποίες δεν μπορείς να πας αντίθετα».

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
BARCELONA  |  La Liga  |  Serie A

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση