ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόντε: «Έγιναν μεγάλα λάθη στο σχεδιασμό της σεζόν»

Άστραψε και βρόντηξε ο Ιταλός τεχνικός

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Έντονος εκνευρισμός για τον Αντόνιο Κόντε μετά την ήττα 3-2 της Ίντερ από την Ντόρτμουντ. Ο Ιταλός τεχνικός έκανε λόγο για σοβαρά λάθη στον σχεδιασμό της ομάδας τα οποία έχουν αρχίσει και φαίνονται κατά τη διάρκεια της σεζόν.

«Είναι απογοητευτικό αλλά τι μπορώ να πω; Μου λένε συνεχώς ότι πρέπει να χαμογελάω περισσότερο στην τηλεόραση... Δεν αισθάνομαι ότι μπορώ να σχολιάσω τι συνέβη στο 2ο ημίχρονο. Υπάρχουν τόσα άλλοθι και δεν θέλω να δημιουργήσω ένα ακόμη», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Τα παιδιά δίνουν το 100% και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τα ευχαριστήσω για αυτό. Δεν μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω από αυτό. Με ενοχλεί και ενοχλεί και τους παίκτες μου το αποτέλεσμα αυτό. Έχω μπουχτίσει να λέω τα ίδια πράγματα συνέχεια. Δεν με ενδιαφέρει ο Γενάρης ή ο Φεβρουάριος. Επρεπε να έχουμε σχεδιάσει την σεζόν πολύ, πολύ καλύτερα. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να προβληματίσουμε τον κάθε αντίπαλο αν παίξουμε βάσει των δυνατοτήτων μας. Κουράστηκα να λέω τα ίδια. Ας βγάλουμε όλοι τα συμπεράσματά μας από το δεύτερο ημίχρονο», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση

<