ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καντέ υπό προϋποθέσεις!

Δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα τη δεδομένη χρονική στιγμή

Ο Αντόνιο Κόντε γνωρίζει ότι η Ίντερ δεν είναι διατεθειμένη να ξοδέψει πολλά χρήματα ακόμα στη μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός άφησε ένα παραθυράκι για τον Ενγκολό Καντέ, σε περίπτωση που οι νερατζούρι πουλήσουν τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Δανός δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα, με τον Κόντε να μη…χαλιέται στην ιδέα να τον χάσει. Εφόσον οι Μιλανέζοι κατάφερναν να βρουν αγοραστή για τον πρώην άσο της Τότεναμ, είναι δεδομένο ότι τα πράγματα αλλάζουν.

Κόντε και Καντέ συνεργάστηκαν με επιτυχία στην Τσέλσι, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει την καλύτερη άποψη για τον Γάλλο χαφ

“Είναι δύσκολο να φέρουμε τον Καντέ από οικονομικής πλευράς. Οι εποχές από τότε που πήραμε τον Λουκάκου έχουν αλλάξει. Ήταν μια σημαντική κίνηση και καταφέραμε να πείσουμε τον πρόεδρο να τον αγοράσει. Ξέρουμε τις κινήσεις και τη στρατηγική της ομάδας. Είμαστε ενωμένοι και πιστεύουμε στο πρότζεκτ. Όταν υπάρχει ειλικρίνεια, τότε όλα βρίσκονται στην πορεία.

Οι παίκτες που ήρθαν θα δώσουν εμπειρία στην ομάδα, ο Χακίμι είναι σημαντικός επίσης. Yπάρχει απόλυτη συνεννόηση με τη διοίκηση και είμαι χαρούμενος για αυτό. Πέρσι ήμασταν καλοί, όμως φέτος πρέπει να εδραιωθούμε ακόμα περισσότερο. Υπάρχει μια κοινή στρατηγική για το καλό της Ίντερ”, τόνισε ο Κόντε.Ίντερ:

Από την πλευρά του, ο Μάσιμο Μαρότα τόνισε για το ζήτημα:

“Η αποστολή του συλλόγου είναι να δημιουργήσει την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τηρώντας παράλληλα τους περιορισμούς που υπάρχουν. Βρισκόμαστε σε πανδημία και όλοι οι σύλλογοι κοιτούν οικονομική βιωσιμότητα.

Όλοι οι σύλλογοι έχουν χαμηλότερα έσοδα και άδεια γήπεδα. Δεν είναι τυχαίο ότι καμία ομάδα δεν έχει επενδύσει πολύ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν ακολουθώντας την πολιτική που εφαρμόζουμε. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν θα υπάρξουν μεγάλες επενδύσεις”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση