ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιντερ: Τελειώνει Λαζάρο, παίρνει Νταρμιάν

Ο Αυστριακός δεν έχει καταφέρει να πείσει μέχρι στιγμής τον Αντόνιο Κόντε και το όνομα του Ιταλού επιστρέφει στο προσκήνιο

24sports team

info@24sports.com.cy

Από το καλοκαίρι, όταν ο Ματέο Νταρμιάν υπέγραψε στην Πάρμα, όλοι στην Ιταλία ήξεραν ότι για αυτόν ουσιαστικά οι Παρμέντσι είναι ο προθάλαμος της Ιντερ.

Ο Μπέπε Μαρότα, άλλωστε, είχε προσπαθήσει να πάρει τον Νταρμιάν στη Γιουβέντους ενώ με τη διοίκηση της Πάρμα έχει άριστες σχέσεις. Το θέμα ήταν αν θα... επέτρεπε ή όχι ο Βαλεντίνο Λαζάρο να γίνει κάτι τέτοιο και με την ως τώρα παρουσία του το "επιτρέπει". Οπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο Αυστριακός δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Κόντε, γι' αυτό και έχει χρησιμοποιηθεί μόνο δύο φορές, κόντρα σε Σλάβια Πράγας και Σασουόλο.

Και επειδή ο προπονητής των Μιλανέζων δεν μπορεί να χάσει όλη τη χρονιά περιμένοντας τον Λαζάρο, οι Νερατζούρι φέρονται να σκέφτονται πολύ σοβαρά πλέον το να προχωρήσουν στην απόκτηση του Νταρμιάν τον Ιανουάριο και να παραχωρήσουν κάπου τον Αυστριακό. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι ο Λαζάρο κόστισε 22,4 εκατ. ευρώ και δε θα είναι εύκολο για τον Μαρότα να βρει ομάδα που θα δώσει αυτά τα λεφτά.

Πηγή: gazzetta.gr

 
 
 

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση

X