ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Ίντερ έχει έτοιμη λύση αν φύγει ο Λαουτάρο!

Εκλεκτός του Κόντε είναι ο Ομπαμεγιάνγκ

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες κάνει φοβερή σεζόν μέχρι τώρα και όπως είναι λογικό έχει κινήσει το ενδιαφέρων πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Η κλάση του, η ηλικία του αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαίο του, τον έχει μετατρέψει σε μια ιδιαίτερα θελκτική περίπτωση, για όποια ομάδα αναζητά σέντερ φορ. Αν πάντως ο Λαουτάρο φύγει, η Ίντερ δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται δυνατά για τον Αργεντινό. Ο τραυματισμός του Λουίς Σουάρες καθώς και το γεγονός ότι πλέον βρίσκεται στα 33 του, έχουν χτυπήσει καμπανάκι στην Βαρκελώνη. Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να βρεθεί ο αντικαταστάτης του και ο εκλεκτός τους είναι ο Μαρτίνες.Η Ίντερ έχει έτοιμη λύση αν φύγει ο Λαουτάρο!

Σε περίπτωση που τελικά το deal ολοκληρωθεί και ο Λαουτάρο γίνει κάτοικος Ισπανίας, η Ίντερ έχει ήδη σκεφτεί τον ποδοσφαιριστή που έρθει στην θέση του. Ο Κόντε θέλει να παίζει με δύο επιθετικούς, οπότε θα πάει σε επιλογή καθαρού “εννιαριού” και μάλιστα “γκολτζή”. Το όνομα αυτού, ακούει στο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο αρχηγός της Άρσεναλ είναι γνωστός από τα αγγλικά γήπεδα στον Κόντε και τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Η συνέπεια που έχει στο σκοράρισμα καθώς και η εμπειρία του, είναι “ταμάμ” για τους “νερατζούρι”. Με τον Γκαμπονέζο, θεωρούν ότι θα ξεχάσουν πολύ γρήγορα τον Λαουτάρο, όσο κι αν τώρα δεν θέλουν να τον πουλήσουν.

Πηγή: sportsking.gr

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση

X