Το derby d’Italia βάφτηκε νερατζούρο, το σκουντέτο αρχίζει να… ράβεται στη φανέλα της Ίντερ! Η ομάδα του Κρίστιαν Κίβου είναι σε εξαιρετική κατάσταση και φρόντισε να το δείξει για ακόμη ένα παιχνίδι, καθαρίζοντας αυτή τη φορά στο «Τζουζέπε Μεάτσα» τη Γιουβέντους (3-2).
Λυτρωτής ο Ζιελίνσκι, ο οποίος με ξερό σουτ στο 90’ εκτέλεσε τον Ντι Γκρεγκόριο, έστειλε στα… ουράνια τους οπαδούς των Μιλανέζων και στα «τάρταρα» αυτούς των «μπιανκονέρι».
Στο +8 από τη δεύτερη Μίλαν η Ίντερ, έχοντας πάντως και παιχνίδι περισσότερο αλλά δείχνει ξεκάθαρα πως είναι το απόλυτο αφεντικό στη μάχη του τίτλου, ενώ η Γιουβέντους έμεινε στους 46 και στην 5η θέση της βαθμολογίας.
To παιχνίδι ήταν εξαιρετικό από το ξεκίνημά του και ο Καμπιάζο σκοράροντας άθελά του στην εστία της ομάδας του, έδωσε σκορ στην αναμέτρηση και προβάδισμα στην Ίντερ στο 17ο λεπτό. Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων κράτησε για λιγότερο από ένα δεκάλεπτο αφού στο 26’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε δίχτυα στην… άλλη εστία για να πάρει πίσω το αίμα του και να γράψει το 1-1. Το σκορ παρέμεινε ως είχε μέχρι το ημίχρονο, αλλά όχι και οι αριθμητικές ισορροπίες αφού ο Καλουλού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 42ο λεπτό, αφήνοντας τη Γιουβέντους με ποδοσφαιριστή λιγότερο.
Το δεύτερο μέρος είχε τρομερή ένταση, πολλά μαρκαρίσματα αλλά και την Ίντερ να… χαμογελά στο 76ο λεπτό με τον Πίο Εσπόζιτο να γράφει το 2-1. Η Γιουβέντους αποδείχτηκε επτάψυχη, αφού παρότι έπαιζε με δέκα κατάφερε να κάνει το 2-2 με τον Λοκατέλι στο 83’, με τη Γηραιά Κυρία να δείχνει χαρακτήρα. Ωστόσο, ο Ζιελίνσκι μίλησε τελευταίος, όταν και σκόραρε με υπέροχο μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής για να στείλει στα… ουράνια τους οπαδούς των «νερατζούρι».
Πηγή: sport-fm.gr

































