ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διαφορά στην πρώτη συνάντηση Ίντερ-Λαουτάρ

Σύντομα και δεύτερο ραντεβού!

Προσέχει για να έχει η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Λαουτάρο Μαρτίνες που έχει ισχύ ως το 2026, ώστε να… κόψουν και την όρεξη των διάφορων μνηστήρων που παρακολουθούν διαρκώς την περίπτωσή του.

Οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν να πορεύονται παρέα, αλλά προς το παρόν φαίνεται πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα «θέλω» τους.

Σήμερα, υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους της Ιντερ και τον ατζέντη του Αργεντινού στράικερ. Ωστόσο, διαπιστώθηκε οικονομική διαφορά! Συγκεκριμένα, οι «νερατζούρι» προσφέρουν επέκταση συμβολαίου στον «Toro» και ετήσιο μισθό ύψους 8 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά, ο ίδιος επιθυμεί η ανανέωση του συμβολαίου του να του φέρει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ ανά έτος.

Ασφαλώς, θα υπάρξει μέσα στον επόμενο μήνα και νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η διαφορά δεν είναι χαώδης, αλλά παραμένει σημαντική και μένει να φανεί αν αυτό το… χάσμα γεφυρωθεί!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αγωνίζεται στην ομάδα του Μιλάνου από το 2018. Αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων φορ αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με τη φανέλα της Ίντερ, έχοντας γράψει 273 συμμετοχές με 128 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: sport-fm.gr

ΙΝΤΕΡ: Τελευταία Ενημέρωση