ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Νάπολι δίνει το όνομά του Μαραντόνα στο γήπεδό της!

Η απόφαση της ιταλικής ομάδας και των τοπικών αρχών

Μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δήλωσε ότι εξετάζεται η περίπτωση να δοθεί το όνομά του στο γήπεδο του συλλόγου.

Όπως και η Μπόκα Τζούνιορς και οι οπαδοί της, η Νάπολι και ο κόσμος του ιταλικού Νότου πενθούν για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, του «Θεού» που αναμόρφωσε τον σύλλογο και έγινε σύμβολο της πόλης. Μάλιστα, ως φόρο τιμής, έχουν ανοίξει ήδη συζητήσεις ώστε το γήπεδο των Παρτενοπέι, το «Σαν Πάολο», να μετονομαστεί κατά το επίθετο του αείμνηστου «Ντιεγκίτο».

«Θα ήθελα να προβάλω το πρόσωπο του Μαραντόνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τη Ριέκα, για το Europa League (26/11). Θα ήταν μια καλή ιδέα να ονομάσουμε το γήπεδό μας σε Σαν Πάολο-Μαραντόνα, είναι κάτι που μπορούμε να σκεφτούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ενώ το σύνθημα προς αυτή την κατεύθυνση έδωσε ξεκάθαρα και ο δήμαρχος της Νάπολης, Λουίτζι Ντε Μαγκίστρις:

«Ας δώσουμε το όνομα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στο Σαν Πάολο!»

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="it" dir="ltr">Grazie <a href="https://twitter.com/ADeLaurentiis?ref_src=twsrc%5Etfw">@ADeLaurentiis</a> a <a href="https://twitter.com/RMCinfo?ref_src=twsrc%5Etfw">@RMCinfo</a> “Domani voglio trasmettere il volto di Maradona per tutta la partita. Potrebbe essere un&#39;idea chiamarlo San Paolo-Maradona.”</p>&mdash; Mohamed Bouhafsi (@mohamedbouhafsi) <a href="https://twitter.com/mohamedbouhafsi/status/1331658596619345920?ref_src=twsrc%5Etfw">November 25, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση