ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Φιορεντίνα καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση στον πρόεδρό της

Την επιβολή κυρώσεων ζητάει η ομάδα από τη Φλωρεντία

Για ντροπιαστικό επεισόδιο και μια απαράδεκτη κατάσταση κάνουν λόγο στη Φιορεντίνα, καθώς, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, στο περιθώριο του ματς με την Αταλάντα, ο πρόεδρος της ομάδας της Φλωρεντίας έγινε στόχος ρατσιστικής επίθεσης, από τους οπαδούς της Αταλάντα, λόγω της καταγωγής του.

Ο Ρόκο Κομίσο είναι γεννημένος στον ιταλικό Νότο και συγκεκριμένα στην Καλάβρια.

Η Φιορεντίνα απαιτεί παρέμβαση από την Professional Football League αλλά και από την κυβέρνηση και την ιταλική Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή (CONI), επισημαίνοντας πως "περιμένουμε σκληρά μέτρα".

Από τη μεριά του, ο γενικός διευθυντής της Φιορεντίνα, ο Τζο Μπαρόνε τόνισε πως "γίναμε μάρτυρες ενός επαίσχυντου επεισοδίου, όχι ενός ατόμου αλλά μιας ολόκληρης εξέδρας" και πρόσθεσε: "Πολεμήσαμε τον ρατσισμό στην Αμερική και σήμερα, εδώ στην Ιταλία, βιώνουμε μια απαράδεκτη κατάσταση. Νιώθουμε άρρωστοι με αυτό που συνέβη στις εξέδρες του γηπέδου στο Μπέργκαμο, μια πόλη του Βορρά".

Υπενθυμίζεται πως, τον περασμένο Αύγουστο, η Φιορεντίνα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 ευρώ, για συνθήματα των οπαδών της, οι οποίοι... απαιτούσαν την έκρηξη του Βεζούβιου, του ηφαιστείου που δεσπόζει στην Νάπολη.

aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση