ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκαντίνι: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη. Στα 40 εκατ. ευρώ η ζημιά»

Ο Πρόεδρος της ιταλικής λίγκας δήλωσε πως ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για επανέναρξη

Άγνωστη παραμένει ακόμη η τύχη του φετινού πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ιταλικής λίγκας, Ουμπέρτο Γκαντίνι.

Ο πρόεδρος της ιταλικής λίγκας τόνισε πως όλες οι συζητήσεις είναι σε επίπεδο προτάσεων, ενώ δήλωσε πως στην περίπτωση που διακοπεί οριστικά η διοργάνωση, τότε πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που ήταν πρώτη στη βαθμολογία στο τέλος του πρώτου γύρου.

Όπως ανάφερε:

«Δεν έχουμε πάρει οριστική απόφαση για τη φετινή σεζόν, καθώς ακόμη βρισκόμαστε στο στάδιο που προτείνονται λύσεις. Το σημείο μηδέν θα είναι το τέλος του πρώτου γύρου, για τον πρωταθλητή, εφόσον πάμε σε οριστική διακοπή. Υπάρχουν ομάδες με διαφορετικό αριθμό παιχνιδιών και αυτό μας δυσκολεύει ακόμη και να φτιάξουμε το πρόγραμμα.»

Εν συνεχεία:

«Η 16η Μαΐου είναι σημαντική ημερομηνία για αυτό που σκεφτόμαστε. Όπως είναι φυσικό, θα πάρει λίγο χρόνο για να βρουν ξανά ρυθμό οι παίκτες, καθώς θα χρειαστούν μερικές προπονήσεις. Εάν δεν είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε στις κανονικές προπονήσεις μέχρι τις 16 Μαΐου, τότε θα είναι δύσκολο να αρχίσουμε ξανά τη διοργάνωση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση

X