ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασε ο Ντι Μαρία: «Λένε ψέματα»

Ο Αργεντινός εξέφρασε μέσω instagram το θυμό του

Η Γιουβέντους βρίσκεται σε κρίση, καθώς είναι ήδη μακριά από την κορυφή στην Ιταλία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. Όλη αυτή η κατάσταση έχει φέρει εσωστρέφεια στην ομάδα, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Άνχελ Ντι Μαρία, απογοητευμένος από την κατάσταση, ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους το Γενάρη.

Ο ίδιος ο Αργεντινός, πάντως, εξέφρασε μέσω instagram το θυμό του απέναντι στα δημοσιεύματα αυτά, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά το μέλλον του.

«Δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις όταν διαβάζω ψέματα, αλλά έφτασε η ώρα να τις δώσω. Δεν ξέρω ποιος ξεκίνησε τις φήμες ότι φεύγω τον Ιανουάριο, οι δηλώσεις μου που έχετε διαβάσει και έχετε ακούσει όπου λέω ότι θα αποσυρθώ στην Ροσάριο Σεντράλ είναι μεν πρόσφατες, αλλά είναι δηλώσεις που έκανα και την ημέρα που πρωτοήρθα για να παίξω στην Ευρώπη το 2007.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να φύγω ΤΏΡΑ ούτε ότι θα φύγω τον Ιανουάριο, παρακαλώ σταματήστε να αναπαράγετε ψευδείς ειδήσεις, είμαι πολύ χαρούμενος σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, πολύ χαρούμενος σε αυτήν την πόλη και όταν είμαι ξανά καλά, θα δώσω στην ομάδα τον καλύτερο εαυτό μου, όπως έκανα πάντα όταν έπαιζα εδώ και σε όλες τις άλλες ομάδες όπου έχω βρεθεί.

Αγαπώ το ποδόσφαιρο, δεν μου αρέσει να βλέπω αγώνες από το σπίτι, μου αρέσει να παίρνω μέρος, γι' αυτό μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε γιατί αυτό δεν βοηθάει, απλώς προσβάλλει το όνομά μου και το όνομα της ομάδας μου. Ευχαριστώ πολύ», έγραψε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα όσον αφορά την παραμονή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση