ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

UEFA: Απειλεί να πετάξει εκτός Ευρώπης τη Γιουβέντους!

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport»

Νέα απειλή για τη Γιουβέντους! Μπορεί οι 15 βαθμοί που της αφαιρέθηκαν να επιστράφηκαν προσωρινά με την εκδίκαση της υπόθεσης να εκκρεμεί ακόμη, ωστόσο ο σύλλογος του Τορίνο αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να τεθεί εκτός Ευρώπης από την ίδια την UEFA, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport.

Η «Γιούβε» κατηγορείται πως παραποίησε έγγραφα προκειμένου να αποφύγει ποινές που προκύπτουν από τη μη τήρηση του Financial Fair Play. Η UEFA παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην υπόθεση κάνοντας και η ίδια τη δική της έρευνα σε συνεργασία με την εισαγγελία του Τορίνο.

Με την επιστροφή των βαθμών η Γιουβέντους είναι τρίτη και σε τροχιά εξόδου στο Champions League, ωστόσο είναι πιθανό να μη βγει καν στην Ευρώπη, αν υπάρξει τελικά αφαίρεση βαθμών στους «μπιανκονέρι». Εφόσον η ιταλική ομάδα δεν κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, η UEFA δεν θα επισπεύσει τις διαδικασίες αποκλεισμού της, αφού δεν θα υπάρχει αντίκρισμα, αλλά μπορεί να την τιμωρήσει για την περίοδο 2024/25. Αν η Γιουβέντους εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη, τότε είναι πιθανό η UEFA να επιβάλει ποινή αποκλεισμού μέχρι τα τέλη Ιουλίου ή τις αρχές Αυγούστου.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση