ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρονάλντο: Η Γιουβέντους τον θέλει μέχρι τα 38 του!

Έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την επέκταση του συμβολαίου του

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να βαδίζει στο 35ο χρόνο της ηλικίας του, όμως η Γιουβέντους είναι αποφασισμένοι να τον κρατήσει για αρκετά χρόνια ακόμα. Το τρέχον συμβόλαιο του CR7 εκπνέει το 2022 και οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για την επέκταση του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσθέτει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα πως έχει ακόμα μία πενταετία μπροστά του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ η Γιουβέντους έχει στα σκαριά νέο τριετές συμβόλαιο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και με δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο. Επί της ουσίας η Γιούβε του προσφέρει ένα συμβόλαιο κατά 1+1 χρόνο μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό που έχει ήδη ο Πορτογάλος.

Αν κάποιος απορεί για την κίνηση αυτή της ιταλικής ομάδας αρκεί να αναφέρουμε πως πέρα από την δεδομένη ποδοσφαιρική του αξία, ο CR7 έχει τον ρόλο του δασκάλου στα αποδυτήρια της Γιουβέντους. Στην μεγάλη κυρία θεωρούν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα για παίκτες όπως είναι ο Ραμπιό, ο Ντε Λιχτ και άλλων που δεν έχουν τις παραστάσεις του.

Αν πάνε όλα καλά για την Γιουβέντους και οι δύο πλευρές υπογράψουν νέο συμβόλαιο τότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα μπορεί να μείνει στο Τορίνο μέχρι τα 38 του.

Πηγή: sport24.gr

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X