ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ρονάλντο: «Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τον εαυτό μου εκτός ποδοσφαίρου»

Κάνει σχέδια για το μέλλον ο Πορτογάλος

Τις σκέψεις του για το ποδόσφαιρο και για την ημέρα που θα κρεμάσει τα παπούτσια του εκμυστηρεύτηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στο «Sport Bible». Ο Πορτογάλος αστέρας αποκάλυψε πως την τελευταία πενταετία έχει αρχίσει να σκέφτεται πώς θα είναι μακριά από το άθλημα που κατάφερε να κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στην πλούσια καριέρα του.

«Ακόμα αγαπάω το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να διασκεδάζω τους θαυμαστές μου και αυτούς που αγαπάνε τον Κριστιάνο. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, αλλά ο τρόπος σκέψης. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχω ξεκινήσει να σκέφτομαι το πως θα είμαι εκτός ποδοσφαίρου. Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί σε ένα με δύο χρόνια», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας και σε ερώτηση αν του αρέσει να μιμείται κάποιον, απάντησε:

«Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου, αλλά πάντα παίρνεις κάποιες λεπτομέρειες και κάποια καλά παραδείγματα, όχι μόνο από το ποδόσφαιρο αλλά από τους καλύτερους αθλητές και από άλλα σπορ επίσης. Οι καλύτεροι αθλητές έχουν το ίδιο moto στην καριέρα τους. Είσαι μοναδικός. Δεν πρέπει να προσπαθήσεις να μιμηθείς κανέναν. Ακόμα και οι ιδιοκτήτες μεγάλων εταιρειών πάντα έχουν κίνητρο και καλούνται να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να πετύχουν σπουδαία πράγματα στην καριέρα τους. Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Στο ποδόσφαιρο έχω μεγαλύτερο έλεγχο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X