ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ότι αγγίζει ο Ρονάλντο, γίνεται χρυσός!

Η μεταγραφή του Ρονάλντο στην Γιουβέντους, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό, ευεργετεί καθημερινά όλους τους τομείς απασχόλησης και επιχειρηματικότητας της ομάδας!

Μια μεταγραφή σαν αυτή του Ρονάλντο στην Γιουβέντους έχει πολλαπλά οφέλη. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό. Είναι και τα όλα τα υπόλοιπα, που πλέον απασχολούν μια ομάδα. Πωλήσεις, εισιτήρια, φανέλες, εμπορικές συμφωνίες, «σόσιαλ μίντια». Πολλοί ήταν αυτοί που πέρυσι σχεδόν τέτοια εποχή, έλεγαν ότι δεν είναι δυνατόν η Γιουβέντους να δίνει 100 εκατομμύρια ευρώ για έναν 33χρονο παίκτη. Ξεχνούσαν μάλλον θα προσθέσουν στην συλλογιστική τους, το ονοματεπώνυμο αυτού του ποδοσφαιριστή.

Ο Ρονάλντο όχι απλά είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος, αλλά διαθέτει κι ένα από τα ισχυρότερα «brand name» στην αγορά. Έτσι λοιπόν, η Γιουβέντους κάνει πράξη τα οφέλη της περσινής της επένδυσης, αυξάνοντας τα έσοδα τις από τις εμπορικές συμφωνίες καθώς και το συνολικότερο «πρεστίζ» της σαν ομάδα.Image result for agnelli ronaldo

Τα νούμερα ζαλίζουν!

Τα social media της ομάδας από τότε που ο Ρονάλντο υπέγραψε στη Γιούβε, παρουσιάζουν άνοδο της τάξεως του 68%! Οι ακόλουθοι αυξήθηκαν από 49,7 εκατομμύρια σε 83,8 εκατομμύρια τον τελευταίο χρόνο. Ήδη υπάρχει το νέο «deal» με την Adidas ως το 2027. Η συμφωνία αυτή, αποφέρει στα ταμεία του ιταλικού συλλόγου 51 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Και δεν σταματάει εκεί!

Ο κεντρικός χορηγός της Γιουβέντoυς, η εταιρία Jeep, συζητάει με την ομάδα για νέα συμφωνία η οποία, όπως γράφει η «Tuttosport«, θα αυξήσει τα έσοδα της ομάδας, από 16 εκατομμύρια ευρώ σε 50 εκατομμύρια το χρόνο. Τα ποσά ζαλίζουν κι όποιος δεν αντιλαμβάνεται την συμβολή του Κριστιάνο σε όλο αυτό, απλά εθελοτυφλεί…

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X