ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Πολ έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, θα επιστρέψει σύντομα»

Η μάνατζερ του Πολ Πογκμπά, Ραφαέλα Πιμέντα, μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση του πελάτη της

Για την κατάσταση, αγωνιστική και μη, που βρίσκεται ο Πολ Πογκμπά μίλησε η ατζέντης του, Ραφαέλα Πιμέντα.

Η κληρονόμος της αυτοκρατορίας του Μίνο Ραϊόλα, δήλωσε πως ο 29χρονος Γάλλος νιώθει ακόμη ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Γιουβέντους αρκετά σύντομα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στα θέματα ψυχικής υγείας του ποδοσφαιριστή.

«Ο Πολ είχε κάποια προσωπικά προβλήματα τα οποία τον ταλάνιζαν. Τώρα τα πράγματα βρίσκονται στα χέρια των δικηγόρων. Ο Πολ έχει κάνει αυτά που έπρεπε να κάνει. Θα μπορούσε να μου το είχε πει νωρίτερα πως υπάρχει πρόβλημα, αλλά πραγματικά τον καταλαβαίνω. Δεν είναι εύκολο να μιλάς για πράγματα τα οποία προσπαθείς να τα λύσεις μόνος σου. Από εδώ και πέρα όλα τα προβλήματα θα βρουν τη λύση τους. Τώρα είναι ενθουσιασμένος. Μου είπε πως έχει επικεντρωθεί στον τραυματισμό στο γόνατο του και προσπαθεί να αποκατασταθεί πλήρως. Θα επιστρέψει σύντομα.» ήταν τα λόγια της.

Μεταξύ άλλων, η πρώην δικηγόρος αναφέρθηκε και στο πως έγινε πράξη η επιστροφή του Πογκμπά στο Τορίνο αλλά και για το πως νιώθει ο ίδιος για τον σύλλογο. «Όλα συνέβησαν τον Απρίλιο, όταν ο Νέντβεντ και ο Αριβαμπένε ήρθαν στο Μόντε Κάρλο για να παρακολουθήσουν το τουρνουά Masters 1000 στο τένις. Τότε τους είπα «γιατί δεν παίρνετε πάλι τον Πογκμπά στη Γιουβέντους;» και μου απάντησαν «βεβαίως, το κάνουμε και αύριο, αλλά θα έρθει;» και τους είπα «ας τον καλέσουμε». Και έτσι απλά έγινε πραγματικότητα. Ο Πολ πάντα αγαπούσε τη Γιουβέντους, ακόμη και όταν δεν ήταν εδώ, πάντα υποστήριζε την ομάδα, ποτέ δεν έχει πει κάτι κακό για τη Γιούβε, εκτός από δύο πράγματα: Πάντα στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας είχε μικρό κρεβάτι και μου έλεγε πως τρώει συνέχεια μακαρόνια με σάλτσα. Του είπα πως βρίσκεται στην Ιταλία και εκεί αυτά τρώνε, τι περίμενε; Ρύζι και φασόλια;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: sportfm.gr/Δημήτρης Κάππας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση