ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο πανηγυρισμός του Ντιμπάλα δείχνει... ανανέωση!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα επέστρεψε μετά από τρεις μήνες στην αγωνιστική δράση και το συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο, γράφοντας το 2-0 για τη Γιουβέντους κόντρα στη Νάπολι.

Ο πανηγυρισμός του περιείχε δύο... σκέλη. Στο δεύτερο, αφιέρωσε με μια μπλούζα που κράτησε στα χέρια του το γκολ του στη μητέρα του. Ωστόσο, στο πρώτο σκέλος είχε χτυπήσει το σήμα της Γιουβέντους και αυτή η κίνηση έχει συνδυαστεί με έναν προηγούμενο πανηγυρισμό του και έχει φουντώσει τις φήμες για παραμονή στο Τορίνο.

Συγκεκριμένα, ο Ντιμπάλα είχε σκοράρει το 2019 σε ένα φιλικό κόντρα στην Τριεστίνα και είχε πανηγυρίσει με τον ίδιο τρόπο. Ήταν το καλοκαίρι που παρουσιαζόταν μια ανάσα από την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους, αλλά ο ίδιος θέλησε να δείξει με αυτόν τον τρόπο πως δεν το... κουνάει από το Τορίνο. Την Τετάρτη έκανε τον ίδιο πανηγυρισμό, αφήνοντας πίσω του τον... κλασικό πανηγυρισμό με τη «μάσκα». Και ίσως αυτό να σημαίνει κάτι, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί σχετικά με την υπόθεση ανανέωσής του, με τον Αργεντινό να έχει στα χέρια του μια πρόταση από την Μεγάλη Κυρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση