ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντελ Πιέρο: “Ίσως το πεπρωμένο του Πεπ να είναι η Γιουβέντους”

Αφού τον αποθέωσε, παρέθεσε έναν συλλογισμό

Η Μάντστερ Σίτι βιώνει μια πολύ δύσκολη συγκυρία. Ο αγγλικός σύλλογος τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση και του επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 30 εκατομμυρίων ευρώ. Μια τιμωρία “μαμούθ” που αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να της αφαιρεθεί και ο τίτλος της πρωταθλήτριας Αγγλίας για την σεζόν 2014. Όλα αυτά, έχουν δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, πολλοί ποδοσφαιριστές θορυβήθηκαν λόγω της τιμωρίας. Το μεγάλο ζήτημα όμως για την ομάδα, ήταν το τι θα έκανε ο Πεπ Γκουαρνιόλα. Ο Καταλανός θεωρήθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, αφού πολλοί πίστεψαν ότι ο Πεπ χωρίς Τσαμπιονς Λιγκ, δεν θα επιθυμούσε να συνεχίσει.Ντελ Πιέρο: "Ίσως το πεπρωμένο του Πεπ να είναι η Γιουβέντους"

Τελικά μόνο αυτό δεν έγινε. Ο τεχνικός των “πολιτών” πείσμωσε τόσο πολύ, που δήλωσε ικανός να ακολουθήσει την Σίτι ακόμα και στην League 2. Πριν γίνει αυτό όμως, πολλοί προορισμοί ακούστηκαν για την περίπτωσή του. Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μίλησε για την κατάσταση και φυσικά αναφέρθηκε για την περίπτωση ο Γκουαρντιόλα να αναλάβει την Γιουβέντους. Αφού τον αποθέωσε, παρέθεσε έναν συλλογισμό που οδηγεί τον Πεπ στην Γιουβέντους.

Τα λόγια του Ντελ Πιέρο

“Ο Γκουαρνιόλα είναι ένας ποδοσφαιριστής που καμία ομάδα δεν μπορεί να απορρίψει. Θα ήθελα πάρα πολύ να τον δω στην Ιταλία. Έχει κερδίσει σε Ισπανία, Αγγλία και Γερμανία. Ίσως αν ακολουθήσουμε το μονοπάτι, το πεπρωμένο του να είναι η Γιουβέντους“, ανέφερε.

Πηγή: sportsking.gr

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X