ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κριστιάνο: «Πάντα πίστευα πως στα 35 θα ήμουν… ψαράς»

Δεν είχε φανταστεί ποτέ πως θα κάνει μια τόσο αξιόλογη καριέρα!

Ο Κριστιάνο έγινε… 35, ωστόσο ο ίδιος δείχνει να περνάει με δεύτερη νιότη φέτος, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Πορτογάλος επιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αν μη τι άλλο η ηλικία του δεν τον έχει επηρεάσει καθόλου.

Πάντως όπως δήλωσε ο άσος της Γιουβέντους, δεν είχε ονειρευτεί ποτέ πως θα κάνει μια τέτοια καριέρα. Από την άλλη αποκάλυψε πως πάντα πίστευε πως όταν φτάσει 35 ετών θα είναι ένας ψαράς στην Μαδέιρα!

«Στα 35; Πάντα πίστευα πως θα ήμουν ένας ψαράς στην Μαδέιρα. Σίγουρα πάντα ήξερα πως θα γίνω ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αλλά στο μυαλό μου δεν είχα φανταστεί πως θα κατάφερνα να κερδίσω όσα έχω κερδίσει μέχρι και σήμερα», είπε ο έμπειρος επιθετικός…

Το να παίζω στην Γιουβέντους μου δίνει την ευκαιρία να κατακτήσω και άλλους τίτλους. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, ωστόσο έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, αλλά εξαρτάται και από άλλα πράγματα. Αν μη τι άλλο θα πάμε βήμα βήμα και πιστεύω να τα καταφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, με την φυσική κατάσταση που έχει ο Πορτογάλος επιθετικός, θα μπορεί να… αγωνίζεται για πολλά ακόμα χρόνια και στο κορυφαίο επίπεδο. Εμείς ελπίζουμε να καθυστερήσει όσο μπορεί την αποχώρηση του από την ενεργό δράση!

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

<