ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Γιουβέντους δεν θέλει το πρωτάθλημα στα χαρτιά

Η «Κυρία» δεν θα δεχτεί να πάρει τον τίτλο εάν το πρωτάθλημα δεν ολοκληρωθεί λόγω Covid-19

Στην Ιταλία μπορεί κανείς να μην σκέφτεται αυτή την ώρα το ποδόσφαιρο, τη στιγμή, που εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν από τον κορονοϊό καθημερινά, ωστόσο το τι θα γίνει με την Serie A αποτελεί ένα ζήτημα, που απασχολεί τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Η επιθυμία των περισσότερων ομάδων είναι αυτό να συνεχιστεί όταν το επιτρέψει ο κορονοϊός. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, αποκάλυψε μιλώντας στην «Tuttosport» ότι η Γιουβέντους δεν θα δεχτεί να πάρει το πρωτάθλημα στα χαρτιά αν αυτό δεν ολοκληρωθεί λόγω Covid-19.

«Η μεγαλύτερη προτεραιότητα είναι να ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Η σκέψη είναι να αρχίσουμε 20 Μαΐου ή το πολύ αρχές Ιουνίου και να τελειώσουν τα πρωταθλήματα τον Ιούλιο. Το να διακόψουμε αυτή τη σεζόν, θα ήταν ιδιαίτερα περίπλοκο. Θα ήταν μια αδικία.

Ακόμα και η Γιουβέντους έχει εκφράσει την απροθυμία της σε μια τέτοια λύση. Δεν θα ήθελε να στεφθεί πρωταθλήτρια λόγω του κορονοϊού», είπε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Σάρι βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη Λάτσιο στο βαθμολογικό πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος.

sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X