ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιουβέντους: Προσπέρασμα σε Μαλντίνι

Βασικός κόντρα στην Βερόνα προορίζεται ο Τζίτζι Μπουφόν

Παρόλο που ζει στη σκία του Βόιτσικ Τσέζνι, πληροφορίες από την Ιταλία φέρνουν τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να φλερτάρει με την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της Γιουβέντους, μετά την επιστροφή στον ιταλικό σύλλογο έχοντας κάνει «διάλειμμα» ενός έτους. Ο έμπειρος Ιταλός τερματοφύλακας αποτελεί σημαία της «Μεγάλης Κυρίας» παρόλο που δεν έχει ρόλο βασικού, ωστόσο έχει μιαν πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει για πολλοστή φορά το δέσιμό του με το σύλλογο του Τορίνο.

Συγκεκριμένα ο «Τζίτζι» έχει 902 συμμετοχές κάτω από την εστία της Γιουβέντους, όσες έχει και ο Πάολο Μαλντίνι στην άμυνα της Μίλαν, κατέχοντας το ρεκόρ του Ιταλού ποδοσφαιριστή με τη μεγαλύτερη δέσμευση σε μιαν ομάδα. Το στατιστικό αυτό αλλά και τη μεγάλη ευκαιρία τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, εντόπισε και μοιράστηκε η Gazzeta dello Sport και πλέον είναι θέμα χρόνου ο πρώην Ιταλός τερματοφύλακας να προσθέσει άλλο ένα παράσημο στη συλλογή του.

Επιπρόσθετα ο 41χρονος κυνηγάει άλλο ένα ρεκόρ το οποίο κατέχει ο Πάολο Μαλντίνι ο οποίος αγωνίστηκε σε 647 αγώνες επιπέδου Serie A, ενώ ο «Τζίτζι» σε 640.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X