ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αφήστε επιτέλους ήσυχο τον Γκονζάλο, περνάει δύσκολα»

Δηλώσεις του αδερφού του

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν απασχόλησε την επικαιρότητα πρόσφατα, καθώς “έσπασε” την καραντίνα στην Ιταλία. Ωστόσο, ο “Πιπίτα” δεν έκανε τίποτα έξω από το πλαίσιο του νόμου. Επιπλέον είχε ένα πολύ σοβαρό λόγο για να το πράξει αυτό. Ειδικότερα, με τη μητέρα του να δίνει μάχη με τον καρκίνο, ο Αργεντίνος φορ θέλησε να ταξιδέψει στην πατρίδα του.

Έτσι, ενημέρωσε την Γιουβέντους, πήρε την απαιτούμενη άδεια καθώς και το αποδεικτικό ότι δεν είναι θετικός στον κορωνοϊό. Λόγω των δυσκολιών αναφορικά με τις αεροπορικές πτήσεις χρειάστηκε με ιδιωτικό τζετ να ταξιδέψει από την Ιταλία στη Γαλλία και από εκεί στην Ισπανία. Επόμενος προορισμός ήταν η Αργεντινή στην οποία έφθασε για να βρεθεί στο πλάι της μητέρας του.

Ωστόσο, το “σπάσιμο” της καραντίνας δεν άρεσε σε όλους στην Ιταλία. Ειδικότερα, ένας δικηγόρος ονόματι Ρινάλντο Ρομανέλι, που μελετά τον ιό και τις επιπτώσεις του, σχολίασε την κίνηση του Ιγκουαΐν σε συνέντευξή του στην Corriere dello Sport. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι ο παίκτης θα έπρεπε να σεβαστεί την καραντίνα διάρκειας 2 εβδομάδων και να μη φύγει από τη χώρα. Παράλληλα, ο δικηγόρος αναρωτήθηκε ποιος ενέκρινε την άδεια στον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, με τη Γιουβέντους να δηλώνει ότι τα πρωτόκολλα απομόνωσης ήταν εθελοντικά.

Το μήνυμα οργής του αδερφού του

Αυτή η επίθεση του Ρομανέλι στον 32χρονο φορ δεν άρεσε καθόλου στον αδερφό του, Νίκολα. Έτσι, δημοσίευσε ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, το οποίο εμμέσως κατευθυνόταν στο δικηγόρο και στα μίντια. Σε αυτό έκανε έκκληση να σταματήσουν να ασχολούνται με τον Γκονζάλο.

“Η μητέρα μας δίνει μάχη με τον καρκίνο. Αυτοί οι άνθρωποι προφανώς δε νοιάζονται για την υγεία της μητέρας μου. Ενδιαφέρονται προφανώς για να πουν τη μαγική λέξη Ιγκουαΐν. Προφανώς όλοι ξέρουν σε ποιον κατευθύνεται αυτό το μήνυμα και δε θέλω να το γενικεύσω. Ο αδερφός μου ταξίδεψε αφού πήρε άδεια από το σύλλογό του και με πιστοποιητικό που αποδεικνύει ότι δεν έχει προσβληθεί από τον Covid 19. Όπως κάθε άλλος Αργεντίνος πολίτης σέβεται και τηρεί τα μέτρα καραντίνας που έχει θεσπίσει ο πρόεδρος της χώρας. Ο Ιγκουαΐν δεν απέδρασε από την Ιταλία. Ο λόγος που ήρθε εδώ ήταν για να βρίσκεται στο πλάι της μητέρας του. Παρακαλώ να μην χρησιμοποιηθεί ξανά αυτή η μαγική λέξη σε μία τόσο ευαίσθητη περίοδο. Σας ευχαριστώ”.

Πηγή: sportsking.gr

 

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X