ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ζήτησε συγγνώμη από τον Κουλιμπαλί η Φιορεντίνα

Απολογία για όσα άσχημα έγιναν την περασμένη Κυριακή

Θέση για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Νάπολι πήρε η Φιορεντίνα. Η διοίκηση της ομάδας μέσω σχετικής ανακοίνωσης ζήτησε συγγνώμη από όλους τους παίκτες της αντιπάλου ομάδας και φυσικά τον Κουλιμπαλί υπογραμμίζοντας ότι έχει δώσει στοιχεία στην αστυνομία.

«Δεν υπάρχει ανοχή σε μερικούς ανεγκέφαλους που ντροπιάζουν την κοινωνία και τη Φλωρεντία», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Η Φιορεντίνα καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια ρατσισμού που σημειώθηκαν χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νάπολι.

Μετά τον αγώνα, ο γενικός διευθυντής μας ζήτησε προσωπικά συγγνώμη στη Νάπολι και τους παίκτες της που έπεσαν θύμα ρατσιστικών σχολίων.

Έχουμε διαθέσει ήδη στην αστυνομία όλες τις εικόνες και τα βίντεο έτσι ώστε να εντοπιστούν οι ένοχοι.

Μόλις εντοπιστούν, θα τιμωρηθούν με απαγόρευση εισόδου, ελπίζοντας πως και οι άλλοι σύλλογοι θα εφαρμόσουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις το ίδιο.

Δηλώνουμε την έκπληξή μας που δεν υπήρξε τέτοια αμεσότητα και δράση μετά από ρατσιστική επίθεση σε δικό μας παίκτη σε αναμέτρηση με την Αταλάντα.

Ο Πρόεδρος αλλά και όλη η Φιορεντίνα μάχονται εδώ και αρκετό καιρό για την καταπολέμηση του ρατσισμού και κάθε μορφής διάκρισης. Δεν υπάρχει ανοχή σε μερικούς ανεγκέφαλους που ντροπιάζουν την κοινωνία και τη Φλωρεντία, μια πόλη που έχει ως σταθερά την πολυπολιτισμικότητα»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση