ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
05 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Σάλος με το μανατζερικό σκάνδαλο στη Φιορεντίνα!

Πώς έχει το θέμα

Η διοίκηση της Φιορεντίνα καλείται να διαχειριστεί ένα σκάνδαλο στο οποίο δε φέρει καμία ευθύνη. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η πρώην διοίκηση των “βιόλα” φέρεται να είχε κάνει μυστική συμφωνία με μάνατζερ παικτών, για πέντε συνολικά πωλήσεις.

Συγκεκριμένα, τα αδέρφια Ντέλα Βάλε φέρονται να είχαν έρθει σε συμφωνία με τον μάνατζερ Φαλί Ραμαντανί, ώστε να προχωρήσουν πέντε πωλήσεις, χωρίς να ενημερωθεί ο νέος ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας, Ρόκο Κομίσο, κατά τη διάρκεια της μεταβίβασης των μετοχών της ομάδας.

Ο Ραμαντανί μπορεί να πουλήσει τους συγκεκριμένους παίκτες, δίνοντας απλά μια προμήθεια στον ιταλικό σύλλογο και διατηρώντας το ποσό της μετεγγραφής. Η διοίκηση της Φιορεντίνα δε θα μπορεί να εμποδίσει την πώληση, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα της επιβληθεί πρόστιμο.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής των “βιόλα”, Πανταλέο Κορβίνο υπερασπίστηκε τη συγκεκριμένη συμφωνία της πρώην διοίκησης τονίζοντας: “Όλες οι συμφωνίες πάντα είχαν ως στόχο το συμφέρον της Φιορεντίνα. Οι συμφωνίες με τον Ραμαντανί πάντα ήταν κερδοφόρες για την ομάδα”.

Από την πλευρά του, ο νομικός εκπρόσωπος της FIFPro, Ρόι Βέρμερ τόνισε: “Αυτή η συμφωνία εγγυάται μία πληρωμή στον μάνατζερ άσχετα αν η μεταγραφή πραγματοποιηθεί ή όχι. Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί ένας σύλλογος να κάνει μία τέτοια συμφωνία”.

Πηγή: novasports.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση