ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρόεδρος Φιορεντίνα: «Ο Βλάχοβιτς και οι εκπρόσωποί του ήθελαν να μας καταστρέψουν»

Ποιος είδε τον... Ρόκο Κομίσο και δεν τον φοβήθηκε!

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, άσκησε δριμεία κριτική στον Ντούσαν Βλάχοβιτς και τους εκπροσώπους του με αφορμή τη μεταγραφή του Σέρβου φορ στη Γιουβέντους, ξεσπώντας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των «βιόλα».

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της Φιορεντίνα τόνισε πως ο νεαρός άσος και οι μάνατζέρ του ήθελαν να καταστρέψουν τον σύλλογο (!), ενώ αποκάλυψε πως στόχος του Βλάχοβιτς ήταν να μείνει ελεύθερος ώστε να πάρει περισσότερα χρήματα...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Φιορεντίνα:

«Δεν μπορώ να αποδεχθώ τις προσβολές σε βάρος μου. Ο Ντούσαν και οι εκπρόσωποί του ήθελαν να μας καταστρέψουν. Είμαι πικραμένος και απογοητευμένος, πρέπει να καθίσω και να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει. Νόμιζα ότι είχα αποδείξει ποιος είμαι, τις αξίες και τις αρχές μου μέσα από τη συμπεριφορά μου και τη δουλειά που έκανα εγώ και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι. Η κακοήθεια, οι προσβολές και οι απειλές που δέχομαι τις τελευταίες μέρες, όμως, δεν είναι δίκαιες.

Ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι ο Βλάχοβιτς είχε συμφωνήσει με κάποια ομάδα: είπε όχι σε όλες τις προτάσεις. Ήθελε να μείνει στο κλαμπ μέχρι την τελική διορία και να καταστρέψει τη Φιορεντίνα. Οι ατζέντηδές του ήθελαν να πλουτίσουν στην πλάτη μου, αλλά ναι, η πώλησή του ήταν «εξαιρετικός χειρισμός». Η μεταγραφή του ήταν γεμάτη ψέματα και αναξιοπιστία. Κάθε φορά που του παρουσιάζαμε μια πρόταση από αγγλικό σύλλογο, έλεγε ''όχι''. Το πλάνο του ήταν να μείνει ελεύθερος όπως ο Μπαπέ και να πάρει περισσότερα χρήματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση