ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κοντά στη Φιορεντίνα ο Μπακασέτας!

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Τραμπζονσπόρ και τη Φιορεντίνα

Έτοιμος να κεφαλοποιήσει τις εξαιρετικές του σεζόν στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, αλλά και τις τελευταίες του εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα είναι ο Τάσος Μπακασέτας, καθώς Τραμπζονσπόρ και Φιορεντίνα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Fanatik, η Φιορεντίνα πραγματοποίησε επίσημη κρούση στους πρωταθλητές Τουρκίας για την απόκτηση του αρχηγού της Ελλάδας, προσφέροντας το ποσό των έξι εκατ. ευρώ, αποδεικνύοντας έμπρακτα το μεγάλο ενδιαφέρον που έχει για τον «Μπάκα».

Η απάντηση της Τραμπζονσπόρ ήταν ότι θέλει δέκα εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού, ποντάροντας στο γεγονός ότι οι «βιόλα» έχουν πάρει απόφαση να αποκτήσουν τον παίκτη, καθώς τον έχουν ξεχωρίσει από την πορεία του τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Τούρκων, η μεταγραφή είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό να κλείσει με ένα ποσό κοντά στα οκτώ εκατ. ευρώ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες».

Τέλος, στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως και ο ίδιος ο Μπακασέτας πίεσε τον προπονητή της Τραμπζονσπόρ, Αμπντουλάχ Αβτσί, να πει το «ναι» στην παραχώρησή του, με το ταμείο των Τούρκων να γεμίσει με σημαντικά έσοδα.

Ο Τάσος Μπακασέτας, εφόσον ολοκληρώσει τη θητεία του στην Τραμπζονσπόρ, θα έχει κλείσει τον κύκλο του με 62 εμφανίσεις, 15 γκολ και δέκα ασίστ, ενώ με την Αλανιασπόρ είχε 21 γκολ και δώδεκα ασίστ σε 65 εμφανίσεις.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση