ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φήμες περί επιστροφής των 15 βαθμών στη Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους κατέθεσε σήμερα την έφεση για την τιμωρία της που απέφερε το -15

Τα πάνω-κάτω ενδέχεται να έρθουν στη Serie A! Τις τελευταίες ώρες αυξάνεται η φημολογία στην Ιταλία πως η Γιουβέντους αναμένεται να κερδίσει την έφεση και θα δει τους 15 βαθμούς που της αφαιρέθηκαν προ μηνών να επιστρέφονται.

Η έφεση κατατέθηκε σήμερα στο «Collegio di Garanzia» σε μια δίκη που κράτησε τρεις ώρες και η ετυμηγορία αναμένεται σύντομα. Ακόμη και μέσα στην ημέρα θα μπορούσε να βγει η απόφαση, αλλά το πιθανότερο είναι να γνωστοποιηθεί μέσα στις πέντε επόμενες ημέρες.

Ήδη, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, καθώς η FIGC (σσ. ιταλική ομοσπονδία) δεν συμμετείχε στην έφεση, οπότε τον ρόλο τους ανέλαβε ο εισαγγελέας αθλητισμού της CONI, Ούγκο Τάουσερ.

Ομολόγησε ότι το σκεπτικό πίσω από την ποινή των 15 πόντων «έχει έλλειψη σαφήνειας στο κίνητρο που πρέπει να εκτιμηθεί και να αξιολογηθεί με μια νέα δίκη». Αυτό οδηγεί σε μια μέση λύση, με την υπόθεση να εκδικάζεται σε διαφορετικό εφετείο για μια νέα δίκη.

Εάν παρθεί αυτή η απόφαση, να υπάρξει νέα δίκη σε διαφορετικό εφετείο τότε η Γιουβέντους θα λάβει πίσω τους 15 βαθμούς εν αναμονή της νέας δίκης, γιατί μπορεί να πάρει πολύ χρόνο να γνωστοποιηθεί η ετυμηγορία.

Αν αυτό συμβεί, τότε η Γιουβέντους θα ανέβει στους 59 βαθμούς και στην τρίτη θέση. Θα βρεθεί στο -2 από τη δεύτερη και στο +6 από τη Ρόμα, κρατώντας αγκαλιά το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League της νέας σεζόν.

aek365.org

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση