ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διπλό με αυτογκόλ για τη Σασουόλο

Έχει ακόμη λίγες ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε η Σασουόλο στην έδρα της Μπενεβέντο και έχει ακόμη λίγες ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Ιμπρότα έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ντεπάολι πλάσαρεστο πίσω δοκάρι αλλά αστόχησε ενώ στο 7’ ο Ρασπαντόρι έκλεψε από τον Μπάρμπα και βρήκε τον Λόπες που πλάσαρε άουτ από το πέναλτι. Στο 25’ ο Ντζούριτσιτς πέρασε στον Λοκατέλι, που έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή αλλά αστόχησε για λίγο και στο 45’ μετά από φοβερή ενέργεια και σέντρα του Μπογκά από αριστερά, η μπάλα βρήκε στον Μπάρμπα και κατέληξε στα δίχτυα της Μπενεβέντο για το 0-1.

Στο 51ο λεπτό ο Ρασπαντόρι έδωσε όμορφα στον Μπογκά που πλάσαρε και ο Μοντιπό έσωσε ενώ στην επαναφορά ο Ντεπάολι πρόλαβε τον Λοκατέλι.

Στο 87ο λεπτό ο Φαλκέ έκανε φοβερή ενέργεια και γύρισμα στον Ρασπαντόρι, που βρέθηκε μόνος με τον Μοντιπό αλλά αστόχησε.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Μοντιπό, Τούια (64’ Καπράρι), Μπάρμπα, Γκλικ, Ιμπρότα, Ντεπάολι, Σκιαταρέλα (64’ Βιόλα), Ιονίτσα, Χετεμάι (56’ Λετίτσια), Σάου (56’ Λαπαντούλα), Γκάιτς (76’ Φαλκέ)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Μίλντιρ (77’ Τόλιαν), Μάρλον, Φεράρι, Κυριακόπουλος (77’ Ροζέριο), Μανιανέλι (69’ Αράσλιν), Λοκατέλι, Ντζούριτσιτς (82’ Κίρικες), Λόπες (69’ Ομπιάνγκ), Μπογκά, Ρασπαντόρι

Πηγή: aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση