ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ράμος: «Έχω ήσυχη την συνείδησή μου!»

Ο Ράμος απάντησε για το μαρκάρισμα που επέφερε τον τραυματισμό του Σαλάχ στο τελικό του Τσαμπιονς Λιγκ το 2018

Απάντηση για την φάση που τραυματίστηκε ο Σαλάχ στο τελικό του Τσαμπιονς Λιγκ το 2018, έδωσε ο Σέρχιο Ράμος. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, σχολίασε την φάση που τον έφερε στο επίκεντρο της κριτικής πριν περίπου δύο χρόνια.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, που γύρισε η «Amazon», ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στο Κίεβο.

Εκείνος δεν φοβήθηκε να τοποθετηθεί ξανά για το περιστατικό και να αρνηθεί κάθε ηθελημένη εμπλοκή στο τραυματισμό του Αιγύπτιου, κάθε δόλο στο μαρκάρισμά του.

Συγκεκριμένα ο Ράμος ανέφερε: «Η κριτική και το να με βρίζουν, είναι μέρος της ζωής μου και έχω μάθει να ζω με αυτό. Σέβομαι τις διαφορετικές απόψεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι συχνά αρκετοί άνθρωποι έχουν λανθασμένη εικόνα για μένα».

Ο Ράμος συνέχισε εξηγώντας για το επίμαχο μαρκάρισμα. «Ειδικά η φάση με τον Σαλάχ, προκάλεσε στην Αγγλία ένα μένος εναντίον μου. Ωστόσο, έχω καθαρή τη συνείδησή μου, καθώς ουδέποτε θα έκανα κάτι κακό επίτηδες σε συνάδελφό μου».

Για του οπαδούς της Λίβερπουλ, μπορεί η δήλωση του Ράμος να μην έχει καμία σημασία. Παρόλα αυτά, ο Ισπανός επιμένει ότι το συμβάν με τον Σαλάχ ήταν καθαρά αγωνιστικό. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και μόνο αυτός ξέρει ποια είναι η πραγματική αλήθεια…

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X