ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το πλάνο που «δικαιώνει» τον Γκρίνγουντ και τη Χετάφε

Τι του είπε ο Μπέλιγχαμ και… κινδυνεύει

Δύο Άγγλοι στην Ισπανία, άσχημοι χαρακτηρισμοί, η τηλεόραση να «δικαιώνει» τη Χετάφε και ο Μέισον Γκρίνγουντ να παίρνει μία απόφαση που λίγοι θα λάμβαναν. Αυτά συνέβησαν στην εξόρμηση της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν από μερικές ώρες, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Πιθανώς θα έχετε διαβάσει όλα όσα έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση της Χετάφε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μακριά από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Και δεν αναφερόμαστε προφανώς στη νίκη με 2-0 της «Βασίλισσας», στην 20η αγωνιστική της La Liga, αλλά σε όσα έγιναν ανάμεσα στον Μέισον Γκρίνγουντ και τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του δεύτερου στον πρώτο, ο Γκρίνγουντ κάτι είπε στον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης στα αγγλικά και τον ενόχλησε. Για να απαντήσει αυτός εν συνεχεία και να τον αποκαλέσει «βιαστή».

Αυτό ειπώθηκε ξεκάθαρα, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Μπέλιγχαμ είναι πως αποτυπώθηκε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, με συνέπεια η Χετάφε να απευθύνει αίτημα στη La Liga για την τιμωρία του.

Παρά ταύτα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Γκρίνγουντ δεν θέλει να δώσει έκταση στο θέμα, επισημαίνοντας πως όσα γίνονται και ειπώνονται στο γήπεδο, μένουν εκεί!

Πηγή: sport-fm.gr

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τελευταία Ενημέρωση