
24sports team
Γκέλα για τη Σεβίλλη, που αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για μισή ώρα μέσα στην έδρα της Οσασούνα, με την οποία έμεινε στο 1-1 στο τέλος. Στους τρεις βαθμούς πίσω από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έμεινε η Σεβίλλη.
Μόλις στο 5ο λεπτό ο Άβιλα με κεφαλιά μετά από κόρνερ, τράνταξε το δοκάρι του Βάτσλικ αλλά στο 11’ ο Τσιτσαρίτο έκανε το γέμισμα, ο Μουνίρ κατέβασε ιδανικά και με σουτ έκανε το 0-1.
Στο 33ο λεπτό ο Τσιτσαρίτο βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ, ενώ στο 45+1’ ο Αντριάν πέρασε όμορφα με τακουνάκι δεξιά στον Άβιλα που με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1.
Στο 48ο λεπτό ο Γκαρσία σημάδεψε το δοκάρι της Σεβίλλη με όμορφη εκτέλεση φάουλ ενώ στο 53 ο Γκαρσία είχε κι άλλο δοκάρι και στο 61’ η Οσασούνα έχασε με κόκκινη κάρτα τον Όιερ. Στο 69’ ο ρέφερι έδωσε πέναλτι στη Σεβίλλη αλλά το πήρε πίσω μετά από εξέταση του VAR, ενώ στο 80’ ο Χουάν Πέρεθ έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Βάσκες. Στο 88ο λεπτό η Σεβίλλη άγγιξε το γκολ αλλά ο Νταμπούρ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Χουάν Πέρεθ, Όιερ, Νάβας, Εστουπινιάν, Νταβίντ Γκαρσία, Τόρες, Μπράσανατς, Ρουμπέν Γκαρσία (76’ Μέριδα), Μονκαγιόλα (72’ Ουνάι Γκαρσία), Άβιλα, Καρδόνα (27’ Αντριάν Λόπεθ)
ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάτσλικ, Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ (59’ Καρίσο), Ρεγκιλόν, Νάβας, Μπανέγα, Φερνάντο, Τόρες (78’ Νταμπούρ), Χορδάν (59’ Βάσκες), Τσιτσαρίτο, Μουνίρ
Πηγή: aek365.gr