ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακούμπησε με το δάχτυλο τα οπίσθια του Οκάμπος... ενώ εκτελούσε πλάγιο!

Ένας οπαδός της Ράγιο Βαγιεκάνο προχώρησε σε μία απρεπή κίνηση

Η χθεσινή αναμέτρηση, που έριξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της La Liga, ανάμεσα στη Ράγιο Βαγιεκάνο και τη Σεβίλλη στιγματίστηκε από μία άσεμνη ενέργεια ενός οπαδού της γηπεδούχου ομάδας.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο Λούκας Οκάμπος βρέθηκε κοντά στους οπαδούς της Ράγιο, προκειμένου να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ. Ένας οπαδός, που κάθονταν στις πρώτες θέσεις του γηπέδου, άπλωσε το χέρι του και με το δάκτυλό του έπιασε τα οπίσθια του Αργεντινού. Η χειρονομία αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, έφερε την άμεση αντίδραση του ποδοσφαιριστή, αλλά και της Σεβίλλης, που τοποθετήθηκε με ανακοίνωση μετά το τέλος του αγώνα.

Ο ίδιος ο παίκτης λογομάχησε με τον οπαδό και ενημέρωσε τους υπευθύνους για το περιστατικό. Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο 29χρονος μίλησε στην ισπανική τηλεόραση και τοποθετήθηκε για το περιστατικό.

«Ελπίζω η La Liga να το λάβει σοβαρά υπόψη της, όπως και το πρόβλημα του ρατσισμού. Δεν νομίζω πως όλοι οι οπαδοί της Ράγιο είναι σαν αυτόν. Δυστυχώς, πάντα υπάρχει ένας ανόητος εκεί έξω. Ελπίζω αυτό να μην συμβεί σε άλλα παιχνίδια, γιατί αν αυτό συνέβαινε στο γυναικείο ποδόσφαιρο, όλοι ξέρουμε τι θα μπορούσε να συμβεί», τόνισε ο ποδοσφαιριστής και ολοκλήρωσε τη δήλωσή του λέγοντας: «Συγκρατήθηκα, γιατί έχω δύο κόρες και ελπίζω να μην τους συμβεί αυτό μια μέρα».

Η αντίδραση της ομάδας ήταν άμεση και κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, καυτηριάζοντας την ενέργεια του οπαδού και επαινώντας τον ποδοσφαιριστή για την αντίδρασή του.

Η ανακοίνωση της Σεβίλλης:

«Η ΠΑΕ Σεβίλλη εκφράζει τη βαθιά λύπη της για το περιστατικό που συνέβη τη Δευτέρα στον αγώνα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, στον οποίο ο ποδοσφαιριστής μας Λούκας Οκάμπος υπέστη μια άσεμνη και εντελώς ανάρμοστη χειρονομία από έναν τοπικό οπαδό. Η ΠΑΕ Σεβίλλη ελπίζει πως θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα που προβλέπονται από τους κανονισμούς, ώστε να μην επαναληφθεί τέτοια συμπεριφορά σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, ενώ έχουμε μεταφέρει το γεγονός στη LaLiga. Τέτοιες χειρονομίες και συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνονται επιτρεπτές στη διοργάνωσή μας, αν φιλοδοξούμε να είμαστε το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Τέλος η ΠΑΕ Σεβίλλη μεταφέρει τη μέγιστη υποστήριξή της στον Λούκας Οκάμπος, ο οποίος επέδειξε την ωριμότητά και τον απόλυτο επαγγελματισμό του, παρά την απαράδεκτη συμπεριφορά του οπαδού που τον προσέβαλε».

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΕΒΙΛΛΗ: Τελευταία Ενημέρωση