ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κοντά στη Σεβίλλη ο Νολίτο

Μία ανάσα από το δανεισμό του στη Σεβίλλη βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός της Mάντσεστερ Σίτι, Νολίτο με την οψιόν αγοράς του να ανέρχεται στα 6 με 8 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά από μία πολυτάραχη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και το Μάντσεστερ, ο Νολίτο βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Ισπανία, με τη Σεβίλλη να διενεργεί συζητήσεις για την επίτευξη του δανεισμού του.

Οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία για το μονοετή δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς, ενώ εκκρεμεί η συμφωνία για το μισθό του Ισπανού.

«Όταν μιλάμε για κορυφαίους παίκτες δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι όλα έχουν τελειώσει. Είναι αλήθεια ότι δεν εξετάζουμε άλλες επιλογές αφού έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο στην περίπτωση Νολίτο», τόνισε ο πρόεδρός των Ανδαλουσιάνων, Χοσέ Κάστρο.

Ο ​30χρονος μεσοεπιθετικός κόστισε 18 εκατομμύρια ευρώ στους «πολίτες» το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο παρά το δυνατό του ξεκίνημα με τα τρία γκολ στις τέσσερις πρώτες του εμφανίσεις, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ολοκλήρωσε τη σεζόν πετυχαίνοντας έξι γκολ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μοιράζοντας παράλληλα και πέντε ασίστ.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Τελευταία Ενημέρωση