ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζιντάν: «Πριν ένα χρόνο πάλι έλεγαν ότι κινδυνεύει η θέση μου»

Κάθε άλλο παρά αγχωμένος

Ανεπηρέαστος από τη φημολογία περί ενδεχομένης απομάκρυνσής του από τη Ρεάλ εμφανίστηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

«Αν κινδυνεύει η θέση μου; Αυτό λέγεται, τα ίδια λέγονταν και έναν χρόνο πριν στην πρώτη θητεία μου εδώ. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω, τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία.

Αρχίσαμε άσχημα, δείξαμε πως δυσκολευόμαστε απέναντι σε ομάδες που κλείνονται πίσω. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρουμε τα πάνω μας είναι να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα γιατί απλούστατα αυτό είναι το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας.

Το κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία, το ωραίο στο ποδόσφαιρο είναι πως μπορείς να αλλάξεις γρήγορα τα πράγματα. Πρέπει να σκέφτεσαι θετικά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του «clasico». Και συνέχισε:

«Κάνω πάντα κριτική στον εαυτό μου, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζω πως τα πράγματα μπορούμε να τα αλλάξουμε όλοι μαζί. Μετά από μία ήττα η περισσότερη κριτική αφορά εμένα και αυτό είναι λογικό. Αλλά είμαι ο πρώτος που δεν ζει με το παρελθόν.

Τα σημαντικότερα είναι αυτά που έρχονται και έχουμε τη θέληση να κάνουμε ένα καλό ματς. Αισθάνομαι την υποστήριξη του προέδρου και των παικτών. Έχω κερδίσει πολλά με αυτούς τους παίκτες και θα είμαι μαζί τους μέχρι θανάτου επειδή παλεύουν, μάχονται, τρέχουν.

Θα πρέπει να αλλάξουμε τσιπ. Όταν δυσκολεύουν τα πράγματα, πρέπει να δείξεις χαρακτήρα και κλάση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση