ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάει για το μεγάλο κόλπο η Ρεάλ

Ξεφορτώνεται Μπέιλ και θέλει να κάνει το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ

Ακραίο σενάριο για τα μεταγραφικά πλάνα της Ρεάλ Μαδρίτης έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία. Οι “Μερένχες” ψάχνουν το μπαμ του καλοκαιριού και αν όντως γίνει αυτό που σκέφτονται, θα κάνει μεγάλο…κρότο. Η Βασίλισσα το καλοκαίρι έψαξε τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρόσωπο του Εντέν Αζάρ.

Έδωσε ένα καράβι λεφτά για να τον κάνει δικό της, τα χρήματα όμως πήγαν στον “κουβά”…προς ώρας τουλάχιστον. Οι Μαδριλένοι δεν το βάζουν κάτω και σε λίγους μήνες θα προσπαθήσουν να κάνουν την μεγάλη μεταγραφή, φέρνοντας στην Μαδρίτη το Μοχάμεντ Σαλάχ. Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως, θα χρειαστούν θυσίες.

Τα οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολα. Ιδίως με το Financial Fair Play, να περιμένει στην γωνία, οι ομάδες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές. Ειδικά μετά την τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Αυτό σκέφτομαι στην Ρεάλ και για να κάνουν τον Σαλάχ δικό τους, θα πρέπει να έχουν εξισορροπήσει τα οικονομικά τους.

Ο τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο προϋποθέτει κάποια πώληση και ο νούμερο ένα στην λίστα προς αποχώρηση, δεν είναι άλλος από τον Γκάρεθ Μπέιλ.Ξεφορτώνεται Μπέιλ και πάει για το μεγάλο κόλπο η Ρεάλ!

Οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι στα καλύτερα τους. Εδώ και καιρό το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο, με τον ίδιο τον Ουαλό να έχει υποπέσει σε πολλά ατοπύματα. Σε μια οποιαδήποτε άλλη περίπτωση τα πράγματα θα ήταν εύκολα. Τώρα όμως, η κατάσταση παραμένει περίπλοκη.

Ο Μπέιλ ναι μεν δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την ομάδα του, παράλληλα όμως δεν κάνει καμία οικονομική έκπτωση. Δεν θα τον πείραζε καθόλου να βρει άλλη ποδοσφαιρική στέγη, αρκεί όμως να μην βρει οικονομικά ζημιωμένος.

Ούτε ευρώ πιο κάτω

Για τον Μπέιλ έχουν ενδιαφερθεί πολλές ομάδες. Είτε από Ευρώπη, είτε από Αμερική, είτε από Ασία, ο Ουαλός έχει ακόμα πέραση. Το πρόβλημα είναι το βαρύ συμβόλαιό του. Ο ποδοσφαιριστής αμείβεται αδρά και έχει ξεκαθαρίσει ότι θα αλλάξει ομάδα, μόνο αν βρει τα ίδια χρήματα. Αν αυτό δεν συμβεί, δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει στην Ρεάλ ακόμα και ανενεργός.

Πλέον, οι άνθρωποι τον Μερένχες, καλούνται να βρουν λύση σε αυτό το πρόβλημα, ώστε να καταφέρουν να τα δώσουν όλα για την μεταγραφή Σαλάχ. Το καλοκαίρι πλησιάζει και σε λίγο ήδη έχουν αρχίσει οι μελέτες όλων των εναλλακτικών που θα υλοποιήσουν τον μεγάλο στόχο.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X