ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Χάρηκε για την τρομερή στιγμή του αντίπαλου τερματοφύλακα!

Ο Τιμπό Κουρτουά μπορεί να δέχθηκε τέσσερα γκολ από την Μπενφίκα, η Ρεάλ να πρέπει να περάσει από τα Playoffs του Champions League, αλλά χάρηκε φοβερά για τον αντίπαλο πορτιέρε και το γκολ στο 98'

Ο Τιμπό Κουρτουά πήγε χαμογελαστός ν' αγκαλιάσει και να συγχαρεί τον Τρουμπέν της Μπενφίκα μετά το γκολ που πέτυχε ο κίπερ των «αετών» στο 98' του ματς με τη Ρεάλ στη Λισαβόνα για το 4-2, την είσοδο της ομάδας του Μουρίνιο στην 24άδα και την πτώση των «μερένγκες» εκτός 8άδας.

Ο Βέλγος πορτιέρε παρά την άσχημη τροπή της βραδιάς για τη «βασίλισσα», αισθάνθηκε χαρούμενος για τον συνάδελφό του που θα μείνει πλέον στην ιστορία του Champions League κι έτσι πήγε χαρούμενος να τον αγκαλιάσει και να του δείξει πως πέτυχε κάτι ιδιαίτερο και αξιέπαινο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση