ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24° Λευκωσία,
27 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Τελεσίγραφο Ρεάλ σε Παρί για Μπαπέ! (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την Parisien, άφησε τελεσίγραφο στην Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με το φλέγον θέμα του Κιλιάν Μπαπέ.

Οι μέρες περνούν και κανείς πλέον δεν ξέρει με σιγουριά πού θα παίζει φέτος ο Κιλιάν Μπαπέ. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει στο Παρίσι, ενώ πριν δυο μέρες ετοίμαζε βαλίτσες για Μαδρίτη. Μιας και η Ρεάλ ήταν πρόθυμη να αδειάσει τα ταμεία της για να τον φέρει στην ομάδα.

Ωστόσο, είδαμε τους Παριζιάνους να «παγώνουν» τη μεταγραφή αυτή. Για την ώρα τουλάχιστον, αλλά αυτό δεν το δένουμε και κόμπο. Καθώς το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει του χρόνου, η Παρί δεν φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι. Διότι εκείνη δεν θα καρπωθεί ούτε ευρώ εάν τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι.

Οι «μερέγχες» ξέρουν την κατάσταση αυτή και σύμφωνα με την Parisien, έδωσαν τελεσίγραφο στην Παρί. Δεν μπορούν να περιμένουν και πάρα πολύ, μιας και η μεταγραφική περίοδος θα τελειώσει τις επόμενες ημέρες. Έτσι, είπαν στους Γάλλους να πάρουν την απόφασή τους μέσα στο σαββατοκύριακο. Δηλαδή, να ξεκαθαρίσουν αν θέλουν να τον παραχωρήσουν τώρα.

Η Ρεάλ θα πάρει τον Μπαπέ έτσι κι αλλιώς

Όπως αναφέρει το γαλλικό μέσο ενημέρωσης, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε περίοπτη θέση στην υπόθεση αυτή. Μιας και ο Μπαπέ θέλει διακαώς να μετακομίσει στη «βασίλισσα». Η Παρί δεν έχει πολλά περιθώρια επειδή ο παίκτης έχει αρνηθεί κάθε πρόταση ανανέωσης. Με τη Ρεάλ να έχει έτοιμα τα 180 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για τη μεταγραφή. Όπως και να έχει, μπορεί να περιμένει και του χρόνου για τον παίκτη. Και δεν θα ζημιωθεί, αφού θα τον πάρει δωρεάν του χρόνου.

 

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση