ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρεάλ: Υιοθέτησε σεισμόπληκτο παιδί από το Μαρόκο!

Σε μία πανέμορφη κίνηση προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης

Το βράδυ της Παρασκευής συγκλονίστηκε όλος ο κόσμος, καθώς έγινε ένας τρομερός σεισμός στο Μαρόκο. Πιο συγκεκριμένα, έγινε σεισμός σχεδόν 7 ρίχτερ και είναι ο φονικότερος στην χώρα από το 1960. Φυσικά πρόκειται για μία πολύ άσχημη κατάσταση, με την Ρεάλ Μαδρίτης να προχωράει σε μία όμορφη κίνηση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υιοθέτησε τον Αμπντερραχίμ, το μικρό αγόρι από το Μαρόκο που έχασε ολόκληρη την οικογένειά του στον καταστροφικό σεισμό. Ο νεαρός Αμπντερραχίμ βρέθηκε σε μια ανυποφορέστατη κατάσταση μετά τον σεισμό που συγκλόνισε το Μαρόκο, αφήνοντας τον ορφανό και χωρίς την αγάπη και την στήριξη της οικογένειάς του. Ο νεαρός άνθρωπος έκανε δηλώσεις μετά τον σεισμό, και φορούσε μία φανέλα της Ρεάλ. Έτσι, η «Βασίλισσα» έψαξε, βρήκε τον Αμπντερραχίμ και αποφάσισε να αναλάβει την ευθύνη για το μέλλον του.

Η απόφαση αυτή αντικατοπτρίζει την δέσμευση της Ρεάλ να δραστηριοποιείται στον κοινωνικό τομέα και να είναι παράδειγμα ενότητας και ανθρωπιάς. Η «Βασίλισσα» δεν ασχολείτια μόνο με την αγωνιστική δράση, αλλά προσπαθεί να βοηθάει και την κοινότητα και την κοινωνία όποτε μπορεί. Τώρα, ο Αμπντερραχίμ θα έχει την ευκαιρία να έχει ένα φωτεινότερο μέλλον. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παρέχει την απαραίτητη φροντίδα και εκπαίδευση για να εξασφαλίσει ότι ο νεαρός Αμπντερραχίμ θα έχει τις καλύτερες προοπτικές στη ζωή του.

Αυτή η κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης από τη Ρεάλ Μαδρίτης μας υπενθυμίζει ότι ο αθλητισμός μπορεί να είναι ένα μέσο για την προώθηση των ανθρωπιστικών αξιών και της ενότητας. Τέλος, σημειώνεται πως η Ρεάλ προχώρησε και σε επίσημη ανακοίνωση, δηλώνοντας την στήριξή της για τους σεισμόπληκτους.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος και το Διοικητικό της Συμβούλιο εκφράζουν τηn βαθύτατη ανησυχία και αλληλεγγύη τους στα θύματα του σεισμού στο Μαρόκο τις τελευταίες ώρες.

Ο σύλλογός μας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των νεκρών και σε όλο τον μαροκινό λαό.

Ομοίως, ευχόμαστε στους τραυματίες ταχεία ανάρρωση και τους μεταφέρουμε όλη τη δύναμη και τη στοργή μας».

Πηγή: sportsking.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση