ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρεάλ Μαδρίτης: Μόνο Σαλάχ, κανένας άλλος!

Δημοσίευμα στην Γαλλία υποστηρίζει πως οι άνθρωποι της Ρεάλ έχουν εστιάσει αποκλειστικά στον Μοχάμεντ Σαλάχ

Η απόκτηση του Εντέν Αζάρ από την Ρεάλ Μαδρίτης έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Βέλγου! Σε μια μεταγραφή που αλλάζει τις ισορροπίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, στην Ρεάλ δεν πρόκειται να σταματήσουν στην απόκτηση του Αζάρ. Οι άνθρωποι της «βασίλισσας» είναι αποφασισμένοι να φέρουν τα πάνω κάτω στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και ετοιμάζονται για νέες μεταγραφές που θα προκαλέσουν… ντελίριο ενθουσιασμού!

Γάλλος δημοσιογράφος που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Ρεάλ αποκάλυψε πως οι Μαδριλένοι έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τον Σαλάχ!
Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα οι «μερένχες» ασχολούνται αποκλειστικά με την περίπτωση του Αιγύπτιου δείχνοντας έτσι το πόσο πολύ τον θέλουν. Έτσι το ενδιαφέρον για τους Μπαπέ και Νεϊμαρ μπαίνει σε δεύτερο πλάνο.

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη η περίπτωση του. Ο Αιγύπτιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λίβερπουλ, η οποία δεν έχει καμία πρόθεση να τον πουλήσει. Ωστόσο στην Ρεάλ θα κάνουν πρόταση που δύσκολα θα αρνηθούν οι Άγγλοι, ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η απόφαση του ίδιου του Σαλάχ. Να θυμίσουμε πως ο 26χρονος έχει συμβόλαιο με τους reds μέχρι το 2023!

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Βασίλισσα και στα social media

Βασίλισσα και στα social media

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τους περισσότερους ακολούθους και στα τρία μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαιώνοντας τη... ...
 |  ΡΕΑΛ
X