Η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει από τώρα το μέλλον και σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν. Διακαής πόθος της «Βασίλισσας» σύμφωνα με την BILD είναι ο φοβερός και τρομερός Μάικλ Ολίσε.
Ο Γάλλος τα έχει διαλύσει όλα στη Γερμανία με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Ο 24χρονος φέτος διανύει σεζόν καριέρας με 15 γκολ και 27 ασίστ σε μόλις 38 εμφανίσεις. Νούμερα που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Ολίσε και θέλει να τον φέρει στη Μαδρίτη και να φορέσει τη λευκή φανέλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ρεάλ ετοιμάζει πρόταση 160 εκατομμυρίων ευρώ για να δει ποια θα είναι η αντίδραση των Βαυαρών.
: Real Madrid are interested in Michael Olise, but Bayern Munich have no intention of selling the winger.
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) March 16, 2026
Florentino Pérez is said to be a big admirer and could be ready to launch a €160M bid to test Bayern’s resolve.
(Source: @BILD) pic.twitter.com/HSSKJG91Bk






























