ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρεάλ: Κόντρα στην απόφαση για αποζημίωση των οπαδών του περσινού τελικού

Ανακοίνωση με την οποία αντιτίθεται στην πρόθεση της UEFA

Νέα μέτωπα ανοίγει η Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με το φιάσκο του περσινού τελικού του Champions League.

Με ανακοίνωση τους οι «μερένχες» αντιδρούν στην απόφαση της UEFA να αποζημιώσει όσους φιλάθλους ταλαιπωρήθηκαν στον περσινό τελικό του Champions League στο Παρίσι τονίζοντας ότι η ίδια η διοικούσα αρχή θα έπρεπε να αναλάβει την αποζημίωση των φιλάθλων.

Μάλιστα οι πρωταθλητές Ευρώπης, προασπίζουν ως επιχείρημα την ανεξάρτητη επιτροπή η οποία επέρριψε την ευθύνη στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, για όλα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το «Σταντ ντε Φρανς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς, ο σύλλογός μας πιστεύει ότι η πρόταση της UEFA, η οποία ανακοινώθηκε την περασμένη Τρίτη, είναι ανεπαρκής. Περιλαμβάνει οριακά την επιστροφή του κόστους του εισιτηρίου κι αυτό εφόσον πληρούνται μια σειρά από κριτήρια, μεταξύ των οποίων η παροχή απόδειξης της ώρας άφιξης στο γήπεδο", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ρεάλ.

Ανεξάρτητα του αν οι φίλαθλοι κατάφεραν ή όχι να μπουν στο γήπεδο, ή αν το έκαναν εγκαίρως, κάτι που οφείλεται στην καλή συμπεριφορά των φιλάθλων και των δύο ομάδων, το γεγονός ότι όλοι οι φίλαθλοι βίωσαν μια απαράδεκτη καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα. Επιπροσθέτως, υπήρξαν απαράδεκτη ανασφάλεια τόσο κατά την άφιξη στο γήπεδο όσο και κατά την αναχώρηση, καθώς και πρόσθετες βλάβες όπως κλοπές, επιθέσεις και απειλές.

Γι' αυτόν το λόγο, η Ρεάλ αποφάσισε να μη συνεργαστεί στην περιορισμένη διαδικασία αποζημιώσεων που πρότεινε η UEFA, από την οποία ζητούμε να αναθεωρήσει και να αναλάβει την πλήρη ευθύνη", συνέχισε και κατέληξε με την ανακοίνωση σύστασης διαδικτυακής πλατφόρμας για βοήθεια στους φιλάθλους που υπέστησαν οποιαδήποτε ζημιά στον τελικό "ώστε να προβούν στις απαραίτητες αξιώσεις από την UEFA»

 

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση