ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρέαλ: Δίνει Γιόβιτς, Νάβας και 120 εκατ. ευρώ για Νεϊμάρ

Η Ρεάλ ψάχνει τον τρόπο, για να κάνει δικό της τον Νεϊμάρ και φαίνεται πως ήδη έχει... στα σκαριά την επόμενη πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η «Βασίλισσα», σύμφωνα με το «Zurnal.rs», αφήνει την προσφορά των 100 εκατομμυρίων ευρώ και των τριών παικτών σε αντάλλαγμα, προσφέροντας κάτι ελαφρώς καλύτερο οικονομικά.

Η διοίκησή της, λοιπόν, σκοπεύει να ανεβάσει το ποσό στα 120 εκατομμύρια, προσφέροντας παράλληλα 2 παίκτες προς ανταλλαγή για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες αυτοί είναι ο Κέιλορ Νάβας και ο Λούκα Γιόβιτς. Για πρώτη φορά, λοιπόν, αναφέρεται το όνομα του Σέρβου, που αποτέλεσε μία από τις πολύ ακριβές μεταγραφές, ερχόμενος από την Άιντραχτ, αλλά φαίνεται πως η Ρεάλ δε θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει αμέσως.

Ο Κοσταρικανός είχε μπει στη συζήτηση και στην προηγούμενη πρόταση των Ισπανών, με τον Τόμας Τούχελ να θέλει ενίσχυση στο τέρμα.

Όλα αυτά, βέβαια, θα συμβούν αν η Ρεάλ πάρει και τις ανάλογες εγγυήσεις, που έχει ζητήσει για την κατάσταση της υγείας του παίκτη, και δη το πρόβλημα στο μετατάρσιο.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X