ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πίεση είναι να μην ξέρεις αν θα φας αύριο, όχι το ποδόσφαιρο!»

Είπε αλήθειες ο Ρούντιγκερ

Ο Ρούντιγκερ προέρχεται από μια φτωχή οικογένεια, με τον ίδιο να μην έχει ξεχάσει τις ρίζες του. Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός είχε την τύχη και την ικανότητα και πλέον ζει μια πλουσιοπάροχη ζωή, όμως… οι παιδικές αναμνήσεις τον έχουν στιγματίσει.

Με δηλώσεις του απάντησε στο αν νιώθει… πίεση πριν από κάποια σπουδαία αναμέτρηση, με τον ίδιο να ξεσπά και να τονίζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως, δεν νοείται να πιέζεται για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, καθώς πίεση έχουν οι άνθρωποι που βρίσκονται στην φτώχεια και δεν γνωρίζουν αν θα έχουν ένα πιάτο φαγητό.

«Από όπου κατάγομαι, η πίεση δεν αφορά το ποδόσφαιρο. Πίεση είναι να μην ξέρεις τι θα φας αύριο. Μα πίεση λόγω του ποδοσφαίρουl ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ!

Κάθε φορά που αισθάνομαι την παραμικρή πίεση όταν δένω τις μπότες μου πριν από έναν αγώνα ποδοσφαίρου, σκέφτομαι μια συγκεκριμένη ανάμνηση και είμαι αμέσως ήρεμος. ,
Την πρώτη φορά που επέστρεψα στη Σιέρα Λεόνε με τους γονείς μου μετά τον εμφύλιο πόλεμο, πήγαμε σε ένα ταξί από το αεροδρόμιο και κολλήσαμε στην κίνηση. Καθόμασταν εκεί, χωρίς να κινούμαστε, και κοιτούσα έξω από το παράθυρο όλη τη φτώχεια και την πείνα.

Σκέφτομαι αυτή την ανάμνηση όταν αρχίζω να νιώθω οποιαδήποτε πίεση από το ποδόσφαιρο. Μια από αυτές τις οικογένειες θα είχε ένα πιάτο φαγητό στο τραπέζι, μπορεί και όχι. Αυτό είναι πίεση παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

sportsking.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση