ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
27 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Πέρεθ για Εμπαπέ: «Η Παρί απάντησε στη Ρεάλ ήδη και ήταν αγενής»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, έκανε λόγο για αγενή απάντηση της Παρί στην πρόταση της Ρεάλ για τον Κιλιάν Εμπαπέ

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Ρεάλ δεν πήρε ακόμη επίσημη θέση για τις κατηγορίες της Παρί περί αθέμιτης τακτικής για να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά ο Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε ένα στίγμα.

«Η Παρί απάντησε ήδη και ήταν αγενής», αρκέστηκε να δηλώσει ο πρόεδρος της «βασίλισσας». Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες πριν ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, επιβεβαίωσε πως η Ρεάλ έκανε πρόταση γύρω στα 160 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο επιθετικό, αλλά απορρίφθηκε χωρίς συζήτηση.

Μάλιστα, κατηγόρησε την ομάδα της Μαδρίτης πως χρησιμοποιεί υπόγειες τακτικές για να «ξεμυαλίσει» από τώρα τον παίκτη με απώτερο σκοπό να τον πάρει ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2022, όταν και μένει ελεύθερος.

Ο Εμπαπέ έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει, η Παρί επιμένει να του επεκτείνει το συμβόλαιο και δεν συζητά την πώλησή του αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, αυτό θα γίνει με μια πρόταση αγοράς στα 210 εκατ. ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση