ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι δανεικοί της Ρεάλ κοστίζουν 250 εκατ. ευρώ!

Στην Ρεάλ έχουν έναν «ευχάριστο πονοκέφαλο» βλέποντας την πρόοδο των δανεικών!

Αρκετοί ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην Ρεάλ, αλλά αγωνίζονται δανεικοί σε άλλες ομάδες, έχουν αρκετή… αξία!

Το υπάρχον ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται ήδη ιδιαίτερα… γεμάτο. Έτσι το καλοκαίρι οι ιθύνοντες της ομάδας σε συνεννόηση με τον Ζιντάν, αποφάσισαν να δοθούν αρκετοί παίκτες ως δανεικοί. Κυρίως ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά και μερικοί άλλοι, πιο έμπειροι.

Σύμφωνα με Μέσο της Ισπανίας, η χρηματιστηριακή αξία των δανεικών της Ρεάλ Μαδρίτης ξεπερνάει τα 250 εκατ. ευρώ!

Πρώτος στην λίστα είναι ο Ντάνι Θεμπάγιος ο οποίος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Άρσεναλ, με τον Ισπανό να κοστολογείται στα 66 εκατ. ευρώ! Δεύτερος στην λίστα είναι ο Όντεγκααρντ. Ο Νορβηγός επιθετικός θέλει να πείσει πως αξίζει να έχει μια θέση στους Μαδριλένους. Κάνειι τα μέγιστα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ και η αξία του υπολογίζεται στα 60 εκατ. ευρώ!

Στην συνέχεια ακολουθεί ο Χακίμι, ο οποίος έχει γίνει βασικό και αναπόσπαστο μέλος της Ντόρτμουν με αξία που αγγίζει πλέον τα…40 εκατ! Εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες, υπάρχουν και άλλοι νεότεροι σε ηλικία με υψηλές όμως βλέψεις. Συγκεκριμένα οι, Μαγιοράλ ( 22.2 εκ.), Ροντρίγκεθ (21.5 εκ), Ρεγκιλόν (19 εκ) και Κούμπο (17 εκ)παλεύουν για να κερδίσουν μια θέση στους «μερένχες».

Μένει να δούμε το ποιοι θα καταφέρουν να κάνουν το άλμα και να επιστρέψουν στο «Μπερναμπέου»!

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X