ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι αποκλεισμοί των ισπανικών ομάδων φέρνουν χρυσάφι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μοναδική ισπανική ομάδα που συνεχίζει στο Champions League και αναμένεται βάλει ένα τεράστιο ποσό στα ταμεία της από το market pool της UEFA.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μεγάλη κερδισμένη από τον αποκλεισμό των τριών ισπανικών ομάδων (Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Σεβίλλης) από τους ομίλους του Champions League.

Μπορεί η συγκεκριμένη εξέλιξη να είναι ένα πλήγμα για το πρεστίζ του ισπανικού πρωταθλήματος, όμως η «βασίλισσα της Ευρώπης» ετοιμάζεται να βάλει ένα τεράστιο ποσό στα ταμεία της, καθώς είναι η μοναδική ομάδα από την Ισπανία που συνεχίζει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Marca», η Ρεάλ θα πάρει σχεδόν ένα διπλάσιο ποσό από το Market Pool, από το οποίο μέχρι στιγμής έχει εισπράξει 11,2 εκατ. ευρώ και αναμένεται να πάρει τουλάχιστον άλλα 8,6 στη συνέχεια του Champions League από τα δικαιώματα από τη φάση των «16» και μετά.

Μάλιστα, αν πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ισπανίας φτάσει ξανά στον τελικό, τότε θα πάρει συνολικά ένα ποσό που φτάνει τα 11,2 εκατ. ευρώ.

sport-fm.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση