ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο κορωνοϊός μεγαλώνει την “μαύρη” λίστα του Ζιντάν

θέλει να μαζέψει λεφτά ώστε να αυξηθεί το μπάτζετ των μεταγραφών

Την παραχώρηση των παικτών που περισσεύουν από το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει ο Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός έχει κατασταλάξει στα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έχουν απογοητεύσει και πλέον βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Ο “Ζιζού” θέλει να μαζέψει λεφτά ώστε να αυξηθεί το μπάτζετ των μεταγραφών. Η επιρροή του κορωνοϊού στα οικονομικά των συλλόγων είναι ήδη εμφανής, οπότε θα χρειαστούν γενναίες αποφάσεις από τον 48χρονο, ώστε να προχωρήσει μετά στην απόκτηση των μεταγραφικών του στόχων.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να προστεθούν άλλοι δύο άσοι στην “μαύρη” λίστα του, οι οποίοι έχουν μακροχρόνια παρουσία στην ομάδα.

Οι 4+3 που είναι στην έξοδο του Μπερναμπέου

Ο τεχνικός της Ρεάλ έχει δώσει και φέτος πολλές ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες στο ρόστερ. Στις δύο θητείες του άλλωστε έχει αναδείξει πολλούς παίκτες που κανείς δεν το περίμενε ή δεν είχαν τόσο σημαντικό ρόλο. Βαλβέρδε και Βαράν είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Αυτοί λοιπόν είναι που θα επιχειρήσει να πουλήσει ο Ζιντάν, ώστε να αυξηθεί το μπάτζετ του. Η λίστα του λοιπόν περιλαμβάνει τα ονόματα των Μπέιλ, Χάμες, Λούκας Βάσκεζ και Μαριάνο.

Μάλιστα, σε αυτή θα προστεθούν κι ένας (τουλάχιστον) εκ των Μαρσέλο και Νάτσο. Η διοίκηση εκτιμά ότι θα χρειαστούν πέντε πωλήσεις για να είναι ασφαλής η ομάδα οικονομικά και πολύ πιθανό να βρεθεί στην έξοδο κι ένας εκ των έμπειρων αμυντικών.

Επίσης, δεν αποκλείεται να εξετασθεί και η πώληση του Λούκα Μόντριτς. Τα χρόνια περνάνε για τον Κροάτη και θα είναι η τελευταία ευκαιρία της Ρεάλ να επωφεληθεί οικονομικά από την παραχώρησή του.

Όπως εξελίχθηκε η φετινή σεζόν και τα αποτελέσματα που θα φέρει η εξάπλωση του κορονοϊού είναι δεδομένο πως θα πρέπει να δημιουργηθούν επιπλέον πηγές εσόδων. Επομένως, είναι λογικό να παραχωρηθούν ποδοσφαιριστές που έως τώρα δεν βρισκόταν στο ρεπορτάζ των Μαδριλένων.

Πηγή: sportsking.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X