ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν εμπιστεύεται τον Εμπαπέ

Ζητά γραπτές εγγυήσεις από τον Γάλλο

Οι φήμες λένε ότι η απόφαση είναι οριστική. Ο Κιλιάν Εμπαπέ αφήνει την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι όταν εκπνέει το συμβόλαιό του και θα γίνει επιτέλους παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ή μήπως όχι; Αυτή η πληροφόρηση υπάρχει τις τελευταίες ημέρες από Μέσα στην Ισπανία και τη Γαλλία.

Το «σίριαλ» έχει τραβήξει αρκετά και σε ένα βαθμό έχει «ταλαιπωρήσει» τον φίλαθλο κόσμο. Πόσο μάλλον τον Φλορεντίνο Πέρεθ που έχει βάλει στόχο «ζωής» να φέρει στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Κιλιάν Εμπαπέ. Οι κινήσεις του Γάλλου σταρ όμως δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στον επιτυχημένο εφοπλιστή και πλέον ζητάει εγγυήσεις, εφόσον έχει αποφασίσει να αποδεχθεί την πρότασή του.

Από την αρχή του χρόνου, ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει το ελεύθερο είτε να υπογράψει στη «Βασίλισσα», είτε σε άλλο σύλλογο, ακόμη και να ανανεώσει με του πρωταθλητές Γαλλίας μετά την εξωπραγματική προσφορά του ενός δισεκατομμυρίου που φημολογείται ότι θα του καταθέσει ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί τις επόμενες ημέρες.

Επειδή ακριβώς ο Πέρεθ δεν εμπιστεύεται τον Κιλιάν Εμπαπέ θέλει γραπτώς την θετική του απάντηση και δεν το διαπραγματεύεται!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση